Νέα στοιχεία σχετικά με την εν ψυχρώ εκτέλεση του αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου Καραϊβάζ αποκαλύπτουν πως οι δράστες ήξεραν σε ποιο ακριβώς σημείο της παραλιακής θα εξαφάνιζαν τα ίχνη τους, καθώς εκεί δεν τους κατέγραφαν κάμερες.

Ρεπορτάζ του STAR αποκαλύπτει πως οι εκτελεστές του δημοσιογράφου είχαν μελετήσει πολύ καλά το δρομολόγιο που θα ακολουθούσαν για να διαφύγουν. Γνώριζαν πού ακριβώς υπήρχαν κάμερες, όχι μόνο στα στενά διαφυγής τους, αλλά και στην παραλιακή.

Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να εξαφανιστούν σε τυφλό σημείο, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Στο μεταξύ οι αρχές εστιάζουν στην άρση των επικοινωνιών, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους δράστες. Προσπαθούν να βρουν αν υπάρχει κάποιο κινητό τηλέφωνο, το οποίο τελικά θα προδώσει την ταυτότητά τους.

Την ίδια ώρα τα τραύματα από τις 10 σφαίρες στον Γιώργο Καραϊβάζ αναλύονται ένα προς ένα, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει όλα τα συμβόλαια θανάτων των τελευταίων ετών. Ως εκ τούτου, τα τραύματα στη σορό του δημοσιογράφου συγκρίνονται με παρόμοια χτυπήματα που έγιναν στο παρελθόν, όπως η δολοφονία ενός 38χρονου τον περασμένο Δεκέμβριο στην Ηλιούπολη. Τον 38χρονο είχαν εκτελέσει δυο άτομα με έξι σφαίρες στο κεφάλι και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook