Για το προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από φίλο του Σάκη Κατσούλη τοποθετήθηκε η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία μίλησε και για τη σχέση της με το Σάκη, αλλά και για το ποιους «βλέπει» στον τελικό του Survivor.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε: «Ναι όντως ήταν φίλος του Σάκη. Τι να πω; Να με κρίνει ο κόσμος για τα αγωνιστικά μου, για τη συμπεριφορά μου μέσα στο παιχνίδι, αλλά για τα προσωπικά μου δεν έχει κανένας δικαίωμα να μιλάει. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρα θέση και το έδειξα. Δεν γνωρίζω το παιδί προσωπικά, αλλά εύχομαι να είναι καλά».

Ερωτηθείσα για τους λόγους για τους οποίους ο Σάκης είπε πως οι δυο τους ήταν φίλοι, ενώ η ίδια η Χριστίνα Κεφαλά παραδέχθηκε πως ήταν ζευγάρι, απάντησε πως «Ήταν κάτι μικρό και δεν στέκομαι πλέον. Αυτός είπε ότι ήμασταν φίλοι γιατί ίσως ήθελε να είναι πιο ελεύθερος μέσα στο παιχνίδι. Για να μιλήσει με τη Μαριαλένα και να τα βρουν; Δεν ξέρω. Δε θα συνεννοούμουν με κανέναν πριν μπω στο παιχνίδι, είμαι ευθύς άνθρωπος. Ό,τι κι αν μου έλεγε, ίσως να μην το έκανα».

Τέλος, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε και τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, «Δεν ξέρω αν εκμεταλλεύεται κάποιος αυτή τη σχέση, αυτό είναι θέμα των παιδιών, το τι κάνουν εκείνοι».

«Δεν τους έβαλε κανένας να προσποιηθούν ή το ο,τιδήποτε. Αν τα έχουν ξαναβρεί και είναι ερωτευμένοι, εγώ τους εύχομαι τα καλύτερα, αν το κάνουν για τη δημοσιότητα αυτό το ξέρουν οι ίδιοι. Εγώ τους ένιωσα κοντά», κατέληξε

Το επίμαχο μήνυμα που έλαβε η Χριστίνα Κεφαλά

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης δεν παραδέχτηκε ποτέ αυτή την ιδιαίτερη σχέση που είχαν οι δυο τους και όταν η Χριστίνα Κεφαλά αποχώρησε από το Survivor, έριξε τα βέλη της στον 30χρονο για τα λόγια που είχε πει και δεν τα γνώριζε.

Από όσο φαίνεται, αυτό ενόχλησε τους φίλους του Σάκη και ένας από αυτούς δε δίστασε να στείλει στην Χριστίνα ένα προσβλητικό μήνυμα.

«Χριστινάκι άκου να δεις γιατί έχεις μπερδευτεί λίγο κοριτσάκι μου. Υπάρχουν οι άντρες που έχουν κάτι κοριτσάκια σαν εσένα απλά για το σ@@ξ. Αν εσύ θες να το λες αυτό σχέση…τότε αυτοί οι άντρες θα λένε εγώ απλά την γ@@@@@α. Άντε κοριτσάκι μου καλό», έγραφε το μήνυμα από το φίλο του Σάκη Κατσούλη.

Από την πλευρά της η Χριστίνα Κεφαλά απάντησε δημόσια ποστάροντας το μήνυμα στα Insta stories της: «Φίλος του Σάκη Κατσούλη μου έστειλε τέτοιο μήνυμα! Αυτό είναι το επίπεδο τους. Χωρίς να με γνωρίζει στέλνει τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα. Εγώ ξεκάθαρα μπήκα και βγήκα κυρία από εκεί μέσα και δεν ασχολήθηκα με το θέμα. Σου μοιάζω εγώ για τέτοια κοπέλα; Και για να σου απαντήσω και δημόσια γιατί έχω και κότσια. Άλλοι λένε ότι είναι ποδοσφαιριστές και άλλοι είναι! Άντε αγοράκι μου καλό εσύ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook