Η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοίνωση της αναφέρεται στις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Ο Κώστας Βαξεβάνης με ανάρτηση του κατήγγειλε «συμβόλαιο εναντίον του» .

Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

“ο επαγγελματίας δημοσιογράφος τιμά το συμβόλαιο με το λαό , αυτό δηλαδή που εξυπηρετεί την ενημέρωση , τη δημοκρατία και την κοινωνία, όταν η πέννα του αρχίζει να γίνεται απειλή για την εξουσία εκείνων που ανέχονται τη δημοκρατία μόνο ως πρόσχημα και υποστηρίζουν μόνο την διαστροφή της αλήθειας και της ενημέρωσης, τότε εμφανίζονται τα «συμβόλαια θανάτου» .

Συμβόλαια που έχουν ως στόχο την ηθική ή και τη φυσική εξόντωση του δημοσιογράφου που δεν «συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις» και δι΄αυτής τη θανάτωση της αληθινής δημοσιογραφίας.

Αυτό που σήμερα έχει ιδιαίτερη σημασία είναι να αντιληφθούμε ως συνδικάτα, ως εργαζόμενοι , ως πολίτες, ως κοινωνία , πως έχουμε χρέος να αντισταθούμε σε αυτή την οργανωμένη επίθεση εναντίον της ελευθεροτυπίας, εναντίον εκείνων που την υπηρετούν , εναντίον της Δημοκρατίας”.

Σήμερα μπορεί στα «συμβόλαια θανάτου» να υπάρχει το όνομα Βαξεβάνης, αύριο όμως μπορεί σε τέτοιου ή άλλου είδους θανατικά «συμβόλαια», να βρίσκεται το δικό μου όνομα, το δικό σου, των παιδιών σου , όλων μας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook