Το ρεκόρ που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός και τον χαροποίησε ιδιαίτερα

Ο Τριαντάφυλλος είχε εξομολογηθεί πως επιθυμούσε να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ντάνου σε υποψηφιότητες αποχώρησης και παραμονής.

«Άλλη μια φορά υποψήφιος, έχω βαρεθεί να μετράω. Θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ του Ντάνου. Αστειεύομαι! Εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω για κανέναν, θα είμαι ο εαυτός μου και θα λέω την αλήθεια στον κόσμο. Κάποιοι εδώ φοβούνται την αλήθεια που λέω, προσπαθούν με διάφορους τρόπους, πισώπλατα, να κάνουν τον κόσμο να αλλάξει γνώμη. Όμως ο κόσμος βλέπει και θα μείνω όσα θα θέλει ο κόσμος», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν στο χθεσινό επεισόδιο προτού οι δύο ομάδες “ριχτούν” στη μάχη για το έπαθλο φαγητού, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε κάτι, απευθυνόμενος στον Τριαντάφυλλο. Όπως ανέφερε, ο γνωστός τραγουδιστής έσπασε το ρεκόρ του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ντάνου), που ήταν ο νικητής του πρώτου “Survivor” στις υποψηφιότητες και τις παραμονές.

“Έχεις περάσει τον Ντάνο σε παραμονές στο Survivor. Πλέον, είσαι ισόβαθμος με Ελισάβετ και Ροδάνθη. Αυτό είναι το ρεκόρ, οι 8 παραμονές. Ο Ντάνος είχε 6, στο 9 είσαι πρωταθλητής!”, δήλωσε, με τον Τριαντάφυλλο να χαίρεται ιδιαίτερα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook