Νέα φωτογράφιση της Ανθής Σαλαγκούδη έρχεται να ταράξει τα νερά. Η πρώην παίκτρια του Survivor εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ

Με μια νέα φωτογράφιση έρχεται και πάλι στο προσκήνιο η Ανθή Σαλαγκούδη, μία από τις παίκτριες του Survivor που ξεχώρισε.

Η ίδια η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μοιράστηκε πλάνα από τη φωτογράφισή της, η οποία συνοδεύει νέα συνέντευξη που παραχώρησε η δημοσιογράφος.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο Survivor. Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης έδωσε πολλές συνεντεύξεις που έκαναν εντύπωση, ενώ η νέα της φωτογράφιση συνοδεύει μία ακόμα συνέντευξη της πρώην παίκτριας του παιχνιδιού.

Μεταξύ άλλων, η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μιλήσει και για τα απειλητικά και υβριστικά μηνύματα που βρήκε στα σχόλια και τα εισερχόμενά της στα social media βγαίνοντας από το ριάλιτι.

«Είχα πάρα πολλά άσχημα με κακοποιητικό περιεχόμενο μηνύματα. Το πήρα πιο ψύχραιμα. Είμαι συνειδητοποιημένη, ήμουν σε ένα παιχνίδι. Αυτοί οι άνθρωποι που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία είναι δικό τους θέμα, όχι δικό μου. Θέλουν να εκτονώσουν τα αρνητικά τους συναισθήματα. Έστελναν απειλητικά μηνύματα και στους δικούς μου ανθρώπους. Γενικά το cyber bullying με προβληματίζει αρκετά. Ήταν σοκαριστικά τα μηνύματα αυτά!» είχε δηλώσει τότε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook