Από Δευτέρα του Πάσχα 3 έως Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Κάθε μέρα, από Δευτέρα ως Παρασκευή το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 φιλοξενεί συγγραφείς και μεταφραστές που μιλούν για το τελευταίο βιβλίο τους. Το ένθετο του Δεύτερου επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημήτρης Μεϊδάνης και μεταδίδεται στις 07:00 και στις 20:00.

Την εβδομάδα από 3 έως 7 Μαΐου 2021, συντονιστείτε με το Δεύτερο για να ακούσετε:

Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου: Ο αρχιτέκτων-πολεοδόμος, ιστορικός της πολεοδομίας και μεταφραστής Αλέξανδρος Παπαγεωργίου-Βενετάς μάς μιλάει για το «Ρέκβιεμ για μια φίλη» του Ράινερ Μαρία Ρίλκε.

Τρίτη 4 Μαΐου: Ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, πρόεδρος του Μουσείου «Μίκης Θεοδωράκης – Ζάτουνα», μας μιλάει για το βιβλίο του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη «Το μανιφέστο των Λαμπράκηδων» (Ποιοι είμαστε – Τι θέλουμε – Γιατί μας πολεμούν). Επετειακή έκδοση με σπάνιο ιστορικό φωτογραφικό υλικό.

Τετάρτη 5 Μαΐου: Ο Σταύρος Παπασταύρου μάς μιλάει για την πρόσφατη μεταφραστική του δουλειά πάνω στο μυθιστόρημα του Ντομένικο Σταρνόνε, «Τα κορδόνια».

Πέμπτη 6 Μαΐου: Η Κατερίνα Μαλακατέ μάς μιλάει για το μυθιστόρημά της «Χωρίς πρόσωπο».

Παρασκευή 7 Μαΐου: Ο Κυριάκος Μέλλος μάς μιλάει για το βιβλίο του «Πόπη Αστεριάδη – Με σημαία το όνειρο». Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνεται και ένα cd με δεκαεφτά ακυκλοφόρητα τραγούδια της ερμηνεύτριας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook