Το Survivor «κρύβει» παγίδες για τους παίκτες και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές στο ριάλιτι επιβίωσης , μετά το Πάσχα.

Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor που θα δούμε στις 3 Μαίου το έπαθλο είναι το πασχαλινό τραπέζι και θα δούμε ποια ομάδα, η Μπλέ ή η Κόκκινη θα το κερδίσει.
Σίγουρα οι εξελίξεις θα είναι ενδιαφέρουσες στο πρώτο επεισόδιο μετά την αποχώρηση του ζαχαροπλάστη Κώστα Παπαδόπουλου από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ασυλία γέρνει πως την… Μπλε ομάδα! Και ο Παύλος Γαλακτερός έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά και πλέον καταφέρνει να κερδίζει το δίδυμο Ηλίας – Σάκης!

Τώρα τι θα κάνει ο Τριαντάφυλλος, ο 9 φορές προτεινόμενος για αποχώρηση που κερδίζει και δεν φεύγει τελικά.. O Τριαντάφυλλος θα πρέπει τώρα να αγωνιστεί και με δυνατούς αγωνιστικά παίκτες, αφού, μέχρι πρόσφατα έπαιζε κυρίως με τον ζαχαροπλάστη.

Μπορεί ο ζαχαροπλάστης να χάρισε τέσσερις νίκες στο τελευταίο αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας, ωστόσο αυτό έγινε μια φορά, καθώς συνήθως έδινε ήττες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τις περισσότερες νίκες του ο Τριαντάφυλλος τις πετύχαινε με τον Κώστα αντίπαλο!

Αυτό σημαίνει ότι οι άντρες της Μπλέ ομάδας είναι πιο δυνατοί από εκείνους της Κόκκινης καθώς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τελευταία δεν φέρνει τους αναμενόμενους πόντους για την ομάδα κάτι που του έχει στοιχίσει ψυχολογικά.

Στο επόμενο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία του Survivor 4 και οι δύο ομάδες θα παλέψουν μέχρις εσχάτων.
Τους Μπλε δεν τους παίρνει να χάσουν άλλον συμπαίκτη, ενώ οι Κόκκινοι φοβούνται πως αν χάσουν, θα φύγει κάποιος δυνατός παίκτης τους, αφού ο Τριαντάφυλλος έχει αποδείξει πως δεν αποχωρεί με τίποτα.

Είπαμε όλα συνηγορούν ότι η ασυλία γέρνει προς την Μπλέ ομάδα.

Αλλά ας περιμένουμε…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook