Η Ανθή Σαλαγκούδη, πρώην παίκτρια του Survivor είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού.

H Ανθή Σαλαγκούδη, γνωστή δημοσιογράφος, συζητήθηκε ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες με τη συμμετοχή της στο Survivor και στην ομάδα των διασήμων.

Η Ανθή Σαλαγκούδη δημοσιεύει πολλές εικόνες από την καθημερινή της ζωή αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές της κατά καιρούς.

Αν δεν ήταν δημοσιογράφος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο , καθώς είναι γοητευτική, διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί με ιδανικές αναλογίες.

Χτες Πρωτομαγιά η Ανθή Σαλαγκούδη με μια αινιγματική ανάρτηση της στο Instagram αναπολεί μια Πρωτομαγιά πριν από τέσσερα.

Η φωτογραφία τη δείχνει με μαύρο μαγιό σε ένα υπέροχο τοπίο και η ίδια γράφει: « ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ 1 ΜΑΗ 2017…Τότε που Πρωτομαγιά έκανα το πρώτο μου μπάνιο..»

Σίγουρα οι αναμνήσεις εκείνες θα ήταν ευτυχισμένες …

Η αγάπη της για τη θάλασσα φαίνεται ότι είναι μεγάλη καθώς και παλαιότερα είχε ανεβάσει στο Ιnstagram διάφορες φωτoγραφίες από παλαιότερες διακοπές της με φόντο τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και πανέμορφες παραλίες.

Να θυμίσουμε ότι μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης έγινε ένας μικρός «σεισμός» κυρίως από πρώην συμπαίκτριες της που μίλησαν για τη δυσκολία που είχε λόγω της έλλειψης ανέσεων στον Άγιο Δομίνικο.

Για την εμπειρία της από το Survivor 4» η Ανθή Σαλαγκούδη είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Πήρα την απόφαση σε μία μέρα. Δεν σκέφτηκα τι θα γινόταν μετά. Λίγο η καραντίνα, λίγο κάποια πράγματα που δεν έκατσαν στη δουλειά, είπα να πάρω το ρίσκο. Σαν εμπειρία άξιζε πραγματικά τον κόπο. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, τέσταρα τον εαυτό μου και τα όρια μου. Ήταν ένας κόντρα ρόλος για μένα. Χαίρομαι πάρα πολύ που το δοκίμασα. Στην τελική τριάδα, βλέπω τον James Καφετζή, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη» ανέφερε η ίδια και συνέχισε: «Ορισμένες φορές ένιωσα άβολα σε κάποιες συνεντεύξεις. Δεν γυρνάνε όλες οι ερωτήσεις γύρω από το Survivor. Με έβαζαν στη θέση να απολογηθώ για την οικογένειά μου. Ένιωθα ότι έπρεπε κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους. Ακούστηκαν τέρατα για μένα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook