Πως σχολιάζει η γνωστή δημοσιογράφος την συγκλονιστική καταγγελία στη Νέα Σμύρνη

Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ανάρτηση προέβη η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μετά την εξομολόγηση σεξουαλικής παρενόχλησης της νεαρής γυναίκας στη Νέα Σμύρνη.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κατήγγειλε έναν άνδρα, ο οποίος μάλιστα απεικονίζεται από τις κάμερες ασφαλείας, ο οποίος την ακολουθούσε έχοντας βγάλει έξω το μόριο του.

Η κα Ακρίτα αναφέρεται στις κοινωνικές προεκτάσεις αυτού του περιστατικού οι οποίες επηρεάζουν εξολοκλήρου τις γυναίκες αναφέροντας ότι «ένα θήραμα ήταν ανέκαθεν η γυναίκα που διέσχιζε έναν σκοτεινό δρόμο».

Όπως προσθέτει, «ένα φύλλο που θρόιζε, ένας ήχος, βήματα που πλησίαζαν, ένα σφύριγμα, όλα γίνονταν οι διώκτες μας μέσα στη νύχτα».
«Περπατούσαμε και χτύπαγε η καρδιά σφυριές κανονικές μέσα στο στόμα. Καμία ευτυχία δεν ήταν μεγαλύτερη από το αυτονόητο δικαίωμα να μπεις σπίτι σου με ασφάλεια» γράφει.

Στο πλαίσιο αυτό, με απογοήτευση διαπιστώνει ότι «λέγαμε τα πράγματα θα αλλάξουν, λέγαμε η κοινωνία θα ανοίξει τα μάτια της, λέγαμε τα παιδιά μας δε θα ζήσουν όσα ζήσαμε»:

«Κάναμε λάθος. Πονάει η ψυχή μου» καταλήγει.

Ένα θήραμα ήταν ανέκαθεν η γυναίκα που διέσχιζε έναν σκοτεινό δρόμο. Ένα φύλλο που θρόιζε, ένας ήχος, βήματα που…

Posted by Elena Akrita on Thursday, May 6, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook