Ακρίτα για περιστατικό στη Νέα Σμύρνη: Ανέκαθεν θήραμα μια γυναίκα που διασχίζει έναν σκοτεινό δρόμο
Πως σχολιάζει η γνωστή δημοσιογράφος την συγκλονιστική καταγγελία στη Νέα Σμύρνη
Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ανάρτηση προέβη η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μετά την εξομολόγηση σεξουαλικής παρενόχλησης της νεαρής γυναίκας στη Νέα Σμύρνη.
Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κατήγγειλε έναν άνδρα, ο οποίος μάλιστα απεικονίζεται από τις κάμερες ασφαλείας, ο οποίος την ακολουθούσε έχοντας βγάλει έξω το μόριο του.
Η κα Ακρίτα αναφέρεται στις κοινωνικές προεκτάσεις αυτού του περιστατικού οι οποίες επηρεάζουν εξολοκλήρου τις γυναίκες αναφέροντας ότι «ένα θήραμα ήταν ανέκαθεν η γυναίκα που διέσχιζε έναν σκοτεινό δρόμο».
Όπως προσθέτει, «ένα φύλλο που θρόιζε, ένας ήχος, βήματα που πλησίαζαν, ένα σφύριγμα, όλα γίνονταν οι διώκτες μας μέσα στη νύχτα».
«Περπατούσαμε και χτύπαγε η καρδιά σφυριές κανονικές μέσα στο στόμα. Καμία ευτυχία δεν ήταν μεγαλύτερη από το αυτονόητο δικαίωμα να μπεις σπίτι σου με ασφάλεια» γράφει.
Στο πλαίσιο αυτό, με απογοήτευση διαπιστώνει ότι «λέγαμε τα πράγματα θα αλλάξουν, λέγαμε η κοινωνία θα ανοίξει τα μάτια της, λέγαμε τα παιδιά μας δε θα ζήσουν όσα ζήσαμε»:
«Κάναμε λάθος. Πονάει η ψυχή μου» καταλήγει.
https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158627243474177
Ολες οι Ειδήσεις
- Όλεθρος από το σεισμό των 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Πάνω από 160 οι νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες και αναφορές για 3000 αγνοούμενους στα συντρίμμια των κτιρίων ( Συγκλονιστικά βίντεο)
- Απολογείται η 46χρονη κατηγορούμενη για τον φονικό εμπρησμό στη Marfin
- Ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα εκτός έδρας παιχνίδια των «αιωνίων» για την πρόκριση
- Άγιος Δημήτριος: Μυστήριο με το θάνατο αστυνομικού – Ήταν νεκρός πάνω από 10 ώρες στο υπηρεσιακό όχημα – Το μπουκάλι με αλκοόλ και το πνευμονικό οίδημα
- Ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση του σταθμού
- Η μάχη της πρόκρισης Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός, ζωντανά στο MEGA – Απόψε 11 Αυγούστου στις 20:30
- Ο ΣΚΑΪ αποχαιρετά τον Νίκο Καλογερόπουλο – Προβάλλει απόψε στις 23:00 την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή»
- Κολομβία: Κηρύχθηκε σε κατάσταση «εθνικής καταστροφής» μετά τον σεισμό των 7,4 Ρίχτερ – Πάνω από 110 νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά – Αγωνία και έρευνες για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook