Μια «βουτιά» στα στατιστικά του reality επιβίωσης.

Το φετινό ριάλιτι επιβίωσης έχει τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς φιλοξενεί πολλούς δυνατούς παίκτες αγωνιστικά.

Αν και όλοι έχουμε μία γενική εικόνα για τις επιδόσεις Μπλε και Κόκκινων, πόσοι μπορούν να πουν με βεβαιότητα ποιος είναι ο χειρότερος παίκτης όλων; Τα στατιστικά ωστόσο έχουν την απάντηση και δε μπορούν να διαψευστούν.

Οι καλύτερες επιδόσεις

Συγκεκριμένα, μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού είναι ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος από την αρχή έχει εκπλήξει ευχάριστα τους παίκτες με τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Ο ίδιος συγκεντρώνει ποσοστό νικών 75,2% έχοντας καταφέρει να κερδίσει 79 φορές, ενώ από την άλλη οι ήττες του είναι μόλις 26. Παρόλα αυτά, ο νεαρός τερματοφύλακας φαίνεται πως δεν είναι αρκετά αγαπητός στο κοινό, μετά και τις εξελίξεις στην σχέση του με την Μαριαλένα μέσα στο παιχνίδι.

Στις θέσεις 2-6 σε ποσοστά νικών, βλέπουμε να φιγουράρει στη δεύτερη θέση με ποσοστό νικών 68,6% ο Τζέιμς, ο οποίος έχει δείξει τις ικανότητες του από την είσοδο του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στη συνέχεια, βλέπουμε στην τρίτη θέση την Καρολίνα Καλύβα με ποσοστό νικών 62,7%, η οποία φαίνεται πως είναι η καλύτερη αγωνιστικά γυναίκα μέσα στο παιχνίδι.

Ακριβώς πίσω της, στην 4η θέση συνολικά βρίσκεται η Μαριαλένα, με ποσοστό νικών 60,9%, ενώ ακολουθεί ο Ηλίας βρίσκεται στην 5η θέση συνολικά με ποσοστό νικών 58,4% (73 νίκες – 52 ήττες).

Τέλος, στην 6η θέση βλέπουμε τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος με ποσοστό νικών 54,2% έχει πέσει αγωνιστικά λόγω και του πρόσφατου τραυματισμού του.

Οι χειρότερες επιδόσεις

Στον αντίποδα, στους πέντε “χειρότερους” παίκτες τη δεδομένη στιγμή, βλέπουμε τον Γιώργο Κορομι (Κόρο),ο οποίος από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης έχει πετύχει 70 νίκες, ενώ έχει χάσει 63 φορές και σε ποσοστό νικών βρίσκεται στο 52,6%.

Στη συνέχεια, στην 8η θέση της κατάταξης βρίσκεται η Ελένη Χαμπέρη με ποσοστό νικών 51,2%, ενώ στην τελευταία θέση των γυναικών βρίσκεται η Νικολέτα Μαυρίδη με ποσοστό νικών 48,1%.

Προτελευταίος στην κατάταξη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος με 56 νίκες, 78 ήττες και ποσοστό νικών 41,8%, ο οποίος έχει πέσει επίσης αρκετά σε αγωνιστικότητα.

Τελευταίος στη λίστα, αλλά ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου με μόλις 28 νίκες και 76 (!!!) ήττες. Το ποσοστό νικών του τραγουδιστή βρίσκεται στο 26,9%, το οποίο είναι εξαιρετικά χαμηλό, συγκριτικά με των υπόλοιπων συμπαικτών του.
Ωστόσο, ο παίκτης εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις πράξεις του και τα λεγόμενα του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook