Επιβράβευση των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ
Η ικανοποιητική τηλεθέαση επιβραβεύει τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ για το μήνα Απρίλιο.
Ο μέσος όρος τηλεθέασης των δελτίων ειδήσεων στις 12:00, αλλά και στις 15:00, όπως και των ενημερωτικών εκπομπών τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα, βρίσκονται σταθερά πάνω από το συνολικό μέσο όρο της ΕΡΤ1, σημειώνοντας ακόμα και διψήφια ποσοστά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:
Την ψύχραιμη και αντικειμενική ματιά της ΕΡΤ στην ενημέρωση φαίνεται πως επιλέγει, σε καθημερινή βάση, μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, όπως προκύπτει από τα συγκεντρωτικά στοιχεία που εξέδωσε η Nielsen για τον μήνα Απρίλιο.
Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό με τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, οι τηλεθεατές επιβραβεύουν τα δελτία ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, όπως και τις ενημερωτικές εκπομπές της.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Nielsen, περισσότεροι από 285.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν, σε καθημερινή βάση, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, στις 21:00, τον μήνα Απρίλιο, για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στη νοτιοανατολική Ευρώπη, την πανδημία, αλλά και τα μεγάλα θέματα στην ελληνική και στη διεθνή σκηνή.
Αποτέλεσμα της προσπάθειας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση ήταν το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 να ξεπεράσει σε τηλεθέαση το δελτίο ειδήσεων του OPEN, το οποίο παρακολούθησαν 262.000 τηλεθεατές και το δελτίο ειδήσεων του MEGA, με 217.513 τηλεθεατές.
Πρώτο στις επιλογές των τηλεθεατών ήταν το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το οποίο παρακολούθησαν 612.907 τηλεθεατές. Ακολούθησε το δελτίο ειδήσεων του STAR (524.094), του ALPHA (499.625) και του ANT1 (489.920).
Δεν είναι, όμως, μόνο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 που έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς οι πολίτες επιλέγουν για την ενημέρωσή τους και τα υπόλοιπα δελτία ειδήσεων, αλλά και τις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού.
Ο μέσος όρος τηλεθέασης των δελτίων ειδήσεων στις 12:00, αλλά και στις 15:00, όπως και των ενημερωτικών εκπομπών τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα, βρίσκονται σταθερά πάνω από το συνολικό μέσο όρο της ΕΡΤ1, σημειώνοντας ακόμα και διψήφια ποσοστά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σοκαριστική υπόθεση στο Περιστέρι: Γυναίκα έβαζε δηλητήριο στο φαγητό του συζύγου της – Αποκαλύφθηκε από κρυφές κάμερες και συνελήφθη
- «ALL IN»: Κάνει σέντρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ απόψε στις 23.15
- «ΜΠΛΕ ΩΡΕΣ»: Νέα σύγκρουση μεταξύ Άγγελου και Πέτρου με αφορμή τον χαμένο αδελφό – Απόψε, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ
- «Εξελίξεις τώρα»: Πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης και το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου
- «Harmonia»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ελλάδα για τη νέα μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή της ΕΡΤ και του ITV Studios
- Η Κλέλια Ανδριολάτου έκλεισε τα 30 και τα γιόρτασε στο Πήλιο με την παρέα της (Φωτογραφίες&Βίντεο)
- Μενίδι: Μαρτυρικός ο θάνατος της 89χρονης στο σπίτι της- Την χτύπησαν άγρια και την έπνιξαν, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή
- «PrimeTime»: Πρεμιέρα 3ης σεζόν, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις 23.20, στον ΣΚΑΪ – «Το μακρύ φθινόπωρο της Γερμανίας» με τον Σταύρο Ιωαννίδη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook