H Μαριαλένα έχει καταφέρει να γίνει μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες στο Survivor, λόγω της σχέσης της με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη!

Η παίκτρια φαίνεται πως έχει έρθει πολύ κοντά με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη ο οποίος βρίσκεται επίσης στον Άγιο Δομίνικο.

Στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε ότι θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί της ο Γιώργος Λιβάνης, ξεκαθαρίζοντας ότι με τον Σάκη Κατσούλη δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό…

Από την άλλη αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Τριαντάφυλλος! «Άσε μας ρε Μαριαλένα μου που στενοχωρήθηκες για τον Λιβάνη, δηλαδή τι περίμενες, να σου στείλει μήνυμα ο Λιβάνης μετά από όλα αυτά που βλέπει εδώ πέρα, που έχει μπει ο Σάκης τρεις μήνες στο παιχνίδι; Γι’ αυτό δεν σου απαντάει! Πώς θα σου στείλει μήνυμα ο άνθρωπος και στενοχωρήθηκες; Δηλαδή μετά τα “χράτσα – χρούτσα” που ακούω όλο το βράδυ εγώ, περιμένεις να σου στείλει και μήνυμα; Δεν περιγράφω άλλο, άντε γεια Μαριαλένα!» είπε ο τραγουδιστής!

Οι δύο παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως η Μαριαλέν αλέει πως δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικό. μάλιστα, η παραγωγή συνοδεύει τα πλάνα τους με μουσική υπόκρουση Λιβάνη!

Πολλά ερωτήματα έχουν να κάνουν με τη στάση που θα κρατήσει ο τραγουδιστής!

Ο συνεργάτης του, Μάριος Ψιμόπουλος μίλησε για αυτή την ιστορία στο OPEN και είπε «όταν βγει η Μαριαλένα θα κρίνει ο ίδιος τι πρέπει να κάνει», ενώ φαίνεται πως υπάρχουν υπόνοιες και για νέο πρόσωπο στη ζωή του!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook