Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο ασυλίας;

Η κόκκινη ομάδα κατόρθωσε να επικρατήσει κερδίζοντας το χθεσινό έπαθλο ασυλίας, με αποτέλεσμα οι Μπλε να κληθούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους στο συμβούλιο του νησιού.

Ωστόσο, λίγο πριν την ψηφοφορία εκδηλώθηκαν και πάλι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες. Το κυρίαρχο θέμα αφορούσε τους πανηγυρισμούς των ομάδων, με τον Γιώργο Κορόμι να εκφράζει τα παράπονα του πως κάποιοι παίκτες των Κόκκινων κοιτάζουν τους Μπλε όταν πανηγυρίζουν, ώστε να τους μειώσουν και να δουν την αντίδρασή τους.

Μάλιστα, αυτό ήταν ένα θέμα που προκάλεσε σύγκρουση ανάμεσα στην Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα νωρίτερα.

Επίσης, ο Τριαντάφυλλος ήλθε σε αντιπαράθεση εκ νέου με τον Γιώργο Κορόμι, καθώς του είπε να μην ξαναπλησιάσει τον Ηλία Μπόγδανο εν ώρα αγώνα γιατί τον αγχώνει. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως δεν θα έπρεπε να μιλούν λίγο πριν τον αγώνα, έστω κι αν πρόκειται για λόγους εμψύχωσης, γιατί είναι αντίπαλοι.

Ο παίκτης που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κόρομι με 3 ψήφους, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής πήρε 2 ψήφους. “Είμαστε πολύ λίγα άτομα πλέον. Τέσσερα άτομα έχουμε να επιλέξουμε. Ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε όλοι κάποια στιγμή σε αυτό το σημείο. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στον τάκο”, δήλωσε ο Κόρο.

Η συνέχεια αναμένεται σήμερα όπου θα ακολουθήσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Παράλληλα, την Τετάρτη ο Νίκος Μπάρτζης ως νικητής της ατομικής ασυλίας θα κληθεί να υποδείξει έναν ακόμη παίκτη για να είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook