Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα έχουμε στο τηλεοπτικό τοπίο από Σεπτέμβριο στις ψυχαγωγικές εκπομπές με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA και την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η Ελένη Μεγάκη, η μεγάλη μεταγραφή του MEGA, θα ξεκινήσει την ψυχαγωγική εκπομπή της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όχι στην πρωϊνή ζώνη αλλά τις μεσημεριανές ώρες.

Το πιθανότερο είναι να έρθει αντιμέτωπη με την ανερχόμενη Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ, η οποία κάνει εξαιρετική χρονιά και χτες με την εκπομπή της “Love It”σημείωσε 17,4% στο σύνολο της τηλεθέασης και 14,6% στις ηλικίες 18-54.

Αν λοιπόν συμπέσουν η Μενεγάκη με τη Μαλέσκου τη νέα σεζόν ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ έντονος.

Την τελευταία  χρονιά στον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη δεν τα πήγε και τόσο καλά από πλευράς τηλεθέασης, ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου φέτος με τη βοήθεια βέβαια και της υπερπροβολής στην εκπομπή της μεγάλων αποσπασμάτων από το Survivor  έχει εξελιχτεί σε σημαντικό «όπλο» στη μεσημεριανή ζώνη.

Βέβαια η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ αγαπητή στους τηλεθεατές έχει πολύ μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία και δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος.

Θα πρέπει όμως να ανανεωθεί πλήρως το επικείμενο πρόγραμμα της ώστε να μην είναι μία από τα ίδια για να κατέβει στο τηλεοπτικό γήπεδο ανταγωνιστική και με σοβαρές βάσεις για μια πετυχημένη πορεία στο MEGA.

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει σαφείς εντολές στα στελέχη του καναλιού ώστε η λαμπερή παρουσιάστρια να έχει όλη την υποστήριξη για να κάνει τη δουλειά της όπως πολύ καλά γνωρίζει.

Από την άλλη η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ δείχνει ότι ήρθε για να μείνει, έχει γκελ στην κάμερα, είναι ευχάριστη, χαμογελαστή και δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook