Το «MEGA STAR» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 12:00 στο MEGA, με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το Σάββατο 15 Μαΐου, η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται στο «MEGA STAR»  τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, ο οποίος μας μιλάει για την μουσική επιρροή που του άσκησε ο αδερφός του Παντελής, καθώς και για όλα όσα θέλει να καταφέρει στο χώρο της μουσικής.

Ερμηνεύει unplugged μερικές από τις νέες του επιτυχίες, καθώς και τραγούδια του αξέχαστου Παντελή. Ο Αντώνης προκαλεί τον Κωνσταντίνο σε ένα απολαυστικό challenge.

Η κάμερα του «MEGA STAR» μπαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και εξασφαλίζει αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις.  Ακόμα, συναντάμε τον Νίκο Κουρκούλη, ο οποίος μιλάει για την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο καλλιτεχνικός χώρος λόγω της πανδημίας. Στην ενότητα ΧΑΙ 5 θυμόμαστε τις πέντε ελληνικές συμμετοχές στην Eurovision, που με αποκλειστικά ελληνικό στίχο, κατέκτησαν τις καλύτερες θέσεις στον διαγωνισμό. Μαθαίνουμε ποια τραγούδια έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και ποια κομμάτια αναζητούμε περισσότερο στο Shazam. Επίσης, ενημερωνόμαστε για τα τραγούδια που είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο θέσεων στο Top 50, τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν στο ελληνικό και ξένο top 10, παρακολουθούμε τις ενότητες Σαν Σήμερα, Dance Chart και τα νέα τραγούδια που θα γίνουν hit.

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

 

Instagram: @megastargr #MegaStarGr

          

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook