Πως σχολίασε τα όσα κατέθεσε ο διωκόμενος Πέτρος Φιλιππίδης σχετικά με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Σε σχολιασμό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη η Έλενα Ακρίτα, μετά και τις δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη στο απολογητικό του υπόμνημα, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ηθοποιό Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, λέγοντας πως είχε σχέση μαζί της και πως τίποτα δεν έγινε παρά τη θέλησή της.

Οι δηλώσεις αυτές του ηθοποιού προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της δημοσιογράφου, η οποία αναφέρει ότι διάβασε αυτά που είπε ο κωμικός και «γέλαγα μισή ώρα μόνη μου από τα νεύρα μου».

«Δεν με νοιάζει καθόλου, για να πω την αλήθεια, αν ο Φιλιππίδης και η Παπαχαραλάμπους είχαν ή δεν είχαν σχέση, αν και θα μου φαινόταν πάρα πολύ περίεργο να είχαν και να βγαίνει τώρα αυτή και να κάνει καταγγελίες, ξέροντας ότι αυτός θα την ξεμπροστιάσει, δηλαδή, ποιος βάζει έτσι το κεφάλι του μόνος του στη λαιμητόμο; Μόνο ένας κλινικά ανόητος και η συγκεκριμένη δεν μου φαίνεται για τέτοια. Παρόλα αυτά δεν ξέρω, ή και να ξέρω δεν είναι εκεί το θέμα μας» επισημαίνει η κα Ακρίτα.

Συνεχίζει λέγοντας πως το θέμα είναι ότι ο κ. Φιλιππίδης πάει και δίνει κατάθεση ενώ απαντά και σε κάτι για το οποίο δεν διώκεται ενώ για τη φερόμενη εξωσυζυγική σχέση με την 24χρονη τότε συμπρωταγωνίστριά του, ήξερε και η γυναίκα του.

«Η οποία σύζυγός του, κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης. Δικής του υπεράσπισης. Για την εξωσυζυγική του σχέση. Με την 24χρονη… Από το 2000 που έγιναν -ή δεν έγιναν- όλα αυτά, έχουν περάσει 21 χρόνια. Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη έμεινε όλα αυτά τα χρόνια στο γάμο της μαζί του. Έμεινε με έναν άντρα ο οποίος όχι απλώς την ενημέρωνε για τις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες, αλλά τη βάζει και στη διαδικασία να μαρτυρήσει υπέρ του γι αυτές. Να πάει, δηλαδή, η απατημένη να “θάψει” την 24χρονη για να βγάλει λάδι αυτόν που την απάτησε» τονίζει στο κείμενο που κοινοποίησε από άλλον χρήστη του Facebook.

Μεταξύ άλλων υπογραμμίζει: Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της πατριαρχικής κάστας είναι βέβαιο ότι αγαπούν πολύ περισσότερο τα κάθε λογής κτήματά τους, αλλά ακόμη και τα σκουπίδια τους, απ’ ότι τις γυναίκες.

‘’Διάβασα αυτά που είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και γέλαγα μισή ώρα μόνη μου. Από τα…

Posted by Elena Akrita on Monday, May 17, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook