«ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ»: Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα
Την Παρασκευή 21 Μαΐου στις 23:15 ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο OPEN και αποκαλύπτει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε, φυσικά μετά μουσικής.
Ο Ιεροκλής και η γιαγιά υποδέχονται τον αγαπημένο τραγουδοποιό σε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη, με τον Γιώργο Νταλάρα να κάνει το χατίρι της γιαγιάς και να της αφιερώνει τα αγαπημένα της τραγούδια.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στη κουβέντα έχει φυσικά το τραγούδι. Ο Γιώργος Νταλάρας μιλάει για το τίμημα του χειροκροτήματος και της αναγνωρισιμότητας και αποκαλύπτει ότι είναι κάτι που δεν το επιδιώκει αλλά ίσα – ίσα θα ήθελε να μπορεί να το αποφύγει. Μιλάει για το τραγούδι που τόσο αγαπάει ενώ χαρακτηριστικά δηλώνει «Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τραγουδάω πολύ χειρότερα από πολλούς».
Ακόμα αποκαλύπτει τη φοβία του να χορέψει και εξομολογείται τη λύτρωση που ένιωσε όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο για πρώτη φορά. Φυσικά δεν παραλείπει να αναφερθεί στη σχέση του με την υποκριτική αλλά και στη συμμετοχή του στους «Άγαμους Θύτες».
Λίγο πριν το φινάλε, ο Γιώργος Νταλάρας παίρνει την κιθάρα του και μαζί με τον Ιεροκλή τραγουδάνε αγαπημένα τραγούδια.
«ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ», με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Παρασκευή 21 Μαΐου στις 23:15 στο OPEN.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ηγουμενίτσα: «Τσακωθήκαμε και θόλωσα», είπε ο 27χρονος για την δολοφονία της 25χρονης – Είχαν χωρίσει πριν από έναν μήνα – Σοκάρουν τα ευρήματα του ιστροδικαστή
- Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη από μαχαιριές – «Δεχτήκαμε επίθεση» λέει ο σύντροφός της που φέρει ελαφρά τραύματα
- Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3: Ο Δικέφαλος ξεπέρασε τα καναρίνια και την ατυχία και έφτασε στο διπλό παρά τις αναγκαστικές αλλαγές
- Είχε… τυφώνα Τετέι κόντρα στη «θύελλα» για το 5Χ5 ο ασταμάτητος Παναθηναϊκός!
- Ο ΟΦΗ.. αρνήθηκε να χάσει και στέρησε τη χαρά της νίκης από τον Αστέρα
- Μερτς: Καταστροφή το αποτέλεσμα στο Μεκλεμβούργο, υπόσχεται να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και δεν παραιτείται
- Βόλος – ΑΕΚ 1-2: Σούπερ Γιόβιτς γλίτωσε την Ένωση από νέα «γκέλα» στη Super League
- Γερμανία: Πρωτιά για το ακροδεξιό AfD στο Μεκλεμβούργο, «βυθίζεται» το κόμμα του Μερτς στο 5,5% – Η Αριστερά επικρατεί στο Βερολίνο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook