Η συμπεριφορά του παίκτη έφερε την αντίδραση των χρηστών του Twitter

Νέες εντάσεις σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, με τον Ηλία Μπόγδανο να ξεσπά στο τέλος του αγωνίσματος με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Τριαντάφυλλος μετά από ένα σερί ηττών αποφάσισε να μην αγωνιστεί προφασιζόμενος πρόβλημα υγείας, δίνοντας έτσι την σκυτάλη στον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες κερδίζοντας τελικά το έπαθλο για την ομάδα του.

Ο ίδιος ο Σάκης, μετά την θετική έκβαση του παιχνιδιού δήλωσε μεταξύ άλλων:

«O Tριαντάφυλλος έκανε τέσσερα run, είναι 43 ετών, έχει ένα πρόβλημα υγείας, δεν μπορώ να πιέσω κανέναν να παίξει όταν έχει ενοχλήσεις, και είναι στην ηλικία που είναι και είναι δική μου επιλογή ο Τριαντάφυλλος και τα έβγαλα πέρα».

Ωστόσο η νίκη αυτή έκανε έξω φρενών την άλλη ομάδα με τον Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο να είναι εξοργισμένοι, όχι επειδή έχασαν από έναν και μόνο παίκτη, αλλά γιατί ο Τριαντάφυλλος βγήκε εκτός αγώνα.

Ο Ασημακόπουλος δήλωσε πρόθυμος να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Ντάφυ για να τον στείλει σπίτι του τονίζοντας προς το κοινό:

«Σας το λέω αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει αν είναι εδώ. Είναι άλλος όταν κλείνουν τα φώτα κι άλλος όταν γράφουν οι κάμερες. Φαίνεται άγγελος αλλά μόνο άγγελος δεν είναι. Πεινάμε, τρώω καρύδα που έχω δυσανεξία. Χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη. Υποτίθεται ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι αξιοκρατικό. Δεν γίνεται αυτό; Πόσο άλλο».

Ωστόσο η ιδιαίτερη ένταση του Ηλία Μπόγδανου και το απίστευτο ξέσπασμα του προκάλεσαν τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook