H Oλγα Τρέμη επιστρέφει στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης μέσα από το Νewsbomb.gr και την εκπομπή Meeting Point.

Από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνικής μικρής οθόνης με μακρά και πάντα έγκυρη διαδρομή στη δημοσιογραφία, η Ολγα Τρέμη έχει αφήσει έντονο το αποτύπωμά της στον τομέα της ενημέρωσης.

Η μεγάλη της διαδρομή στη δημοσιογραφία και την ενημέρωση ξεκίνησε από τις εφημερίδες – τον Ριζοσπάστη, την Ελευθεροτυπία, το Βήμα, τον Ελεύθερο Τύπο και το Έθνος.

Το 1989 έκανε τις πρώτες της εκπομπές στην κρατική τηλεόραση, ανάμεσά τους και το «Πρόσωπο με Πρόσωπο». Άφησε έντονη τη δημοσιογραφική της σφραγίδα και στο ραδιόφωνο: στον ANT1, τον Αθήνα και τον Flash 96,1 στον οποίο και ήταν διευθύντρια σε μια από τις πιο επιτυχημένες του περιόδους.

Έχει παρουσιάσει πολιτικές και ενημερωτικές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, Star και MEGA, ενώ από το 2004 και για πάνω από μια δεκαετία ήταν το πρόσωπο του κεντρικού δελτίου σφραγίζοντας με την παρουσία της το δελτίο ειδήσεων του MEGA στην εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του Μεγάλου Καναλιού.

Η Όλγα Τρέμη και το Meeting Point, κάνουν… πρεμιέρα στο Newsbomb.gr την Πέμπτη 3 Ιουνίου, με πρώτο προσκεκλημένο τον πρώην Πρωθυπουργό και νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται από το Newsbomb.gr και το Youtube channel, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της φιλοξενίας κορυφαίων προσωπικοτήτων σε αυτή, η Όλγα Τρέμη θα σχολιάζει την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα και μέσω της αρθρογραφίας της στο Newsbomb.gr.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook