Ο Γιάννης Κότσιρας, σε μια αποκαλυπτική συζήτηση, στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1

Με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο
O Γιάννης Κότσιρας, ένα πρόσωπο που έχει συνδεθεί με τη μουσική, έρχεται με εξομολογητική διάθεση στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος», με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 15 Ιουνίου, στις 00:15.
Ο καταξιωμένος μουσικός μιλάει για τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στη μουσική βιομηχανία, για το πόσο επηρέασε η καραντίνα τους καλλιτέχνες, για το νέο του τραγούδι και την πηγή έμπνευσής του, αλλά και για τις πρόσφατες απώλειες που τον σημάδεψαν.
Παραδέχεται ότι έχει κλάψει για γυναίκες, ότι έχει μετανιώσει για κάποιες δηλώσεις του και ότι τον επηρέασε η επιτυχία, τόσο σε δισκογραφικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μιλάει, επίσης, για τα πρώτα του χρόνια ως τραγουδιστής, για τη σχέση με τον ναυτικό πατέρα του και το τραγούδι που έγραψε γι’ αυτόν.
Ακόμη, εξηγεί γιατί έκλεισε τον λογαριασμό του στο twitter, τη θέση του για τα troll του διαδικτύου και τι ακριβώς τον ώθησε να φτιάξει παιδικό κανάλι στο Youtube.
Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης, Τάκης Γιαννούτσος
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: STV Production
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμητρα Βαμβακούση για την κόρη της: Πιο πολύ απ’ όλα με συγκινεί ότι έμαθε να κάνει τον σταυρό της (βίντεο)
- Φωτιά στην Ιεράπετρα: Μάχη με τις φλόγες – Καίγονται σπίτια – Εκκενώνονται οικισμοί και ξενοδοχεία (βίντεο)
- «Ζώα και συναισθήματα»: Το νέο αφιέρωμα του ERTFLIX – Από το Σάββατο 5 έως και Πέμπτη 17.07.2025
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μέρκελ: «Ο Σόιμπλε ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ, του τηλεφωνούσα ανά μία ώρα» – «Έβλεπα τον Τσίπρα και έλεγα «ο Θεός να φυλάει»
- Κλέλια Ανδριολάτου: Σε καλοκαιρινό mood ποζάρει κάπου εξωτικά με το μαγιό της
- Λαύριο: Είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια άλλη γυναίκα ο Τούρκος που κακοποίησε σεξουαλικά 50χρονη σε παραλία (βίντεο)
- Big Brother: Οι νεροκουβαλητές και η κόντρα για το διπλό κρεβάτι απόψε – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook