Το Happy Traveller βρίσκεται στην Ουγκάντα και το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 17.40, ολοκληρώνει το ταξίδι του στη συναρπαστική χώρα της Αφρικής.

Ο Ευτύχης, μέσα από την οθόνη του ΣΚΑΪ, μας μεταφέρει τις εκπληκτικές εικόνες και εμπειρίες του από το τελευταίο μέρος του οδοιπορικού στα πιο αξιόλογα φυσικά αξιοθέατα της χώρας.

Επισκέπτεται το εθνικό πάρκο της Βασίλισσας Ελισάβετ, όπου πηγαίνει για βαρκάδα και βλέπει εκατοντάδες ζώα, όπως ελέφαντες, βούβαλους και ιπποπόταμους να ζουν ελεύθερα στη φύση. Αφού διανυκτερεύσει σε ξενώνα μέσα στο εθνικό πάρκο, ξεκινά για ένα σαφάρι στην Αφρικανική Σαβάνα και βλέπει εντυπωσιακά αιλουροειδή. Επόμενος σταθμός, το εθνικό πάρκο Kibale όπου κάνει πεζοπορία στην τροπική ζούγκλα για να δει χιμπατζήδες από πολύ κοντά. Δοκιμάζει τοπικές γεύσεις, απολαμβάνει τοπία με λίμνες σε κρατήρες ηφαιστείων, θαυμάζει έναν εντυπωσιακό καταρράκτη και επισκέπτεται μια παραδοσιακή αγορά τροφίμων.

Ο Ευτύχης ολοκληρώνει το ταξίδι του στην Ουγκάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις, το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 17.40, στον ΣΚΑΪ.

Happy Traveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook