«Έχω στοιχεία που θα πρέπει να υπερκεράσει στο δικαστήριο ο κ. Τσίπρας», δήλωσε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαχρήστος.

Μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο, για την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του ο Αλέξης Τσίπρας  σχετικά με την υπόθεση της βίλας στα Λεγραινά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά το ποσό του 1 εκατ. ευρώ, είπε:

«Έχω την αίσθηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας αισθάνεται στριμωγμένος στο εσωτερικό του κόμματός του. Αμφισβητείται συνεχώς από τις “ομπρέλες” κι όλα αυτά», δήλωσε ο Γιώργος Παπαχρήστοςτην , αναφορικά με Αναφερόμενος στην αγωγή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του σημείωσε:

«Το δικαστήριο κρίνει με στοιχεία. Ο κ. Τσίπρας θα κληθεί να αποδείξει ότι τα 500 ευρώ του ενοικίου, είναι ένα εύλογο ενοίκιο για μια βίλα στο Σούνιο«, είπε ο δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί ενώπιον στοιχείων που θα πρέπει να υπερκεράσει. «Προφανως υπάρχουν αυτά», τόνισε.

«Πολιτικά, είναι η πρώτη φορά που τέως πρωθυπουργός καταφεύγει σε κάτι τέτοιο. Το αμέσως προηγούμενο είναι η μηνυση του αείμνηστου Ράλλη κατά της “Αυριανής”. Άλλο προηγούμενο δεν υπάρχει», υπογράμμισε.

«Στην αγωγή υπάρχει μια διάταξη εξαιρετικά επικίνδυνη. Λέει πώς για κάθε αναφορά στο όνομά του, που θα προσβάλλει “την τιμή, την υπόληψη και τη γενικότερη πορεία μου”, θα του καταβάλλω 10.000 ευρώ. Εγω, δηλαδή, από σήμερα βάζω το κεφάλι μου στον ντορβά. Στις 8 Δεκεμβρόυ έστειλε εξώδικο σε εμένα και την εφημερίδα. Είπα ότι θα δημοσιεύσουμε το σκέλος εκείνο που με καθυβρίζει. Με δική μου απόφαση και εισήγηση, διότι είναι δικαίωμά του να λέει αυτά που θέλει, με τον τρόπο που θέλει. Δημοσιεύσαμε στο in.gr, ολόκληρο το εξώδικο. Ισχυρίζεται ότι δεν τον αποκαταστήσαμε», πρόσθεσε.

Οπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, αποδεικνύεται ότι η υποβολή αγωγής είχε στόχο  «να φιμώσει εμένα, τον Κουρτάκη και τις εφημερίδες μας». «Έκανε μια κίνηση υψηλού ρίσκου», τόνισε.

Σχολίασε όμως και την αντιπολίτευση που ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας: «Επιπλέον, φέρεται να μην έχει αξιοπιστία ο πολιτικός του λόγος στα γενικότερα ζητήματα. Ούτε στην πανδημία έχει πετύχει κάτι από την κριτική που κάνει. Ανατρέπονται όλα όσα λέει, για παραάδειγμα η ιδέα να πάρει η κυβέρνηση τις πατέντες των εμβολίων για να τις δώσει στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία για να παράγει, μόνο που η φαρμακοβιομηχανία μας δεν μπορεί να το κάνει. Είπε επίσης, να παρουμε 15.000 γιατρούς στο ΕΣΥ, όταν οι ελεύθεροι γιατροί είναι μόνο 3.000»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook