Κοστίσανε ένα σκασμό λεφτά στον Έλληνα φορολογούμενο και η εκπομπή «Φλέρτ» στη δημόσια τηλεόραση εξελίχτηκε σε πραγματική τραγωδία που δεν έχει προηγούμενο.

Το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει συναίσθηση από τους υπευθύνους της συγκεκριμένης εκπομπής για τα τραγικά αποτελέσματα που φέρνουν.

Δηλαδή ο Έλληνας πολίτης πληρώνει την ΕΡΤ για μία εκπομπή που αποτελεί μνημείο ανικανότητας και αναποτελεσματικότητας στις μετρήσεις της θεαματικότητας, αλλά παράλληλα επιβαρύνει το συγκεκριμένο απογευματινό δίωρο τη συνολική εικόνα της ΕΡΤ.

Χτες 15 Ιουνίου  το «Φλερτ» με τη Νάντια Κοντογεώργη, που εμφανίζεται μές στην καλή χαρά λες και δεν καταλαβαίνει την παταγώδη αποτυχία της εκπομπής στην οποία έχει την ευθύνη της παρουσίασης έφτασε στο ντροπιαστικό νούμερο τηλεθέασης στα δυναμικά κοινά, όπου σημείωσε 1,2%!!!

Τέτοια κατάντια δύσκολα συναντάς στην ελληνική τηλεόραση και ιδιαίτερα σε ακριβοπληρωμένες παραγωγές και μάλιστα από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου.

Ελπίζουμε στη νέα σεζόν, διότι έστω και καθυστερημένα το «Φλερτ» κόβεται, να υπάρξουν καλύτερες ιδέες για παραγωγές τις οποίες θα αγαπήσει και θα επιβραβεύσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook