Τι θα δούμε στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο άλλος την Τρίτη 29 Ιουνίου και την Πέμπτη 1 Ιουλίου.

Ένα αγαπημένο ζευγάρι της υποκριτικής, η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης, έρχεται στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ  με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, στις 00:15.

Οι δύο ηθοποιοί μοιράζονται μαζί μας τα θετικά της συνύπαρξης στο σπίτι, πώς πέρασαν στην καραντίνα και πώς βίωσαν τη νόσηση της Βίκυς από κορωνοϊό. Μιλούν για το σύγχρονο ελληνικό σινεμά, θυμούνται πώς πήραν την απόφαση να γίνουν ηθοποιοί και ποια ευτράπελα στις παραστάσεις τους έχουν μείνει αξέχαστα, όπως η φωτιά επί σκηνής στην πρώτη εμφάνιση του Θάνου στην Επίδαυρο.

Ο Θάνος εξομολογείται πώς νιώθει ως κάτοχος Βραβείου Χορν, η Βίκυ αναλογίζεται πόσο τη βοήθησε η τηλεόραση στην καριέρα της και από κοινού σχολιάζουν τις πρόσφατες εξελίξεις στο ελληνικό #ΜeToo.

Μιλούν με χιούμορ για την… πρόβα «γονιού», που κάνουν με το σκυλάκι τους και δίνουν με μια λέξη το στίγμα του ρόλου που παίζει ο ένας στη ζωή του άλλου.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, με εξομολογητική διάθεση, στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος»

Με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο
Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, στις 00:15

Ο Αντώνης Νικοπολίδης,  ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, έρχεται με εξομολογητική διάθεση στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος», με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, την Πέμπτη 1η Ιουλίου, στις 00:15.

 Ο εμβληματικός τερματοφύλακας μιλάει για την ιστορική μετεγγραφή του, για το πώς ένιωσε όταν του έγινε πρόταση από τον Ολυμπιακό, πώς αντιμετώπισε τις αρνητικές αντιδράσεις οπαδών αλλά και δημοσιογράφων, και για το ποια ήταν τα συναισθήματά του όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Μιλάει με ειλικρίνεια για το αν πήραν τα μυαλά του αέρα, μετά το Euro 2004, για τις φορές που έχει παρεκτραπεί, για το πόσο θαυμάζει την γυναίκα του και για τι τον κάνει να κοιμάται ήσυχος τα βράδια.

Αναφέρεται, επίσης, στον ρόλο του ως βοηθός προπονητή και στο τι του τονώνει τη διάθεση για νίκες και μοιράζεται τις σκέψεις του για τον γιο του, που είναι επίσης τερματοφύλακας.

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης, Τάκης Γιαννούτσος

Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη

Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου

Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Εκτέλεση παραγωγής: STV Production

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook