Τελευταία επεισόδια από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή για την πετυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις» και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Στο αποψινό επεισόδιο στις «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ ο γάμος του Μιχαήλ και της Βικτόρια στην Κέρκυρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον , ενώ ο Ο Μάρκος σε μια τελευταία προσπάθεια απολογείται στη Ναυσικά για όλα του τα λάθη.

Τι θα δούμε απόψε:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 243

Η Αποστολία αρχίζει να διαβάζει το βιβλίο του Φρίξου και προς το παρόν δεν έχει βρει ομοιότητες που θα μπορούσαν να την παραπέμψουν στην Ηλιάνα.

Ο Φρίξος επιμένει με το θέμα της δημοσιότητας και ζητάει από τον Βήχο να τον απαλλάξει από κάθε υποχρέωση.
Ο Οδυσσέας καμαρώνει με τον τρόπο που μανατζάρει τον εαυτό του κι η Ναυσικά προσπαθεί να του θυμίσει πως κι η Έρση ήταν καλή στη δουλειά της, ασχέτως που χώρισαν.

Ο Μάρκος κάνει μια ακόμα προσπάθεια με την Ναυσικά και την ικετεύει για μια τελευταία ευκαιρία, αφού πρώτα απολογείται για όλα του τα λάθη.


Οι καλεσμένοι φτάνουν ο ένας μετά τον άλλον στην Κέρκυρα, προκειμένου να παρευρεθούν στον γάμο της Βικτώριας και του Μιχαήλ.

Ο Σίμος δείχνει να εδραιώνεται ως νέος παρουσιαστής ειδήσεων.

Η Ναυσικά μαθαίνει πως εγκρίθηκε η πατέντα του φαρμάκου της και πετάει από τη χαρά της. Μέσα στο όλο κλίμα συγκίνησης, δίνεται η πολυπόθητη ευκαιρία στον Μάρκο για να λυγίσει ξανά η Ναυσικά. Η Ηλιάνα βλέπει μια φωτογραφία από τον γάμο στην Κέρκυρα και παθαίνει υστερία…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook