To Καλοκαίρι #not με την Ελένη Τσολάκη, έκανε πρεμιέρα σήμερα 5 Ιουλίου στο OPEN και στην εκπομπή ήταν καλεσμένοι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη.

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή του OPEN για τη συμμετοχή στους στο νέο σίριαλ του OPEN «Σ’αγαπάω μεν αλλά», για τους ρόλους που θα υποδυθούν και έδωσαν λεπτομέρειες για τι θα δούμε από τη νέα σεζόν.

Το «Σ’αγαπάω μεν αλλά» θα προβληθεί τη νέα σεζόν από το OPEN και πρόκειται για μία κωμωδία με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να περνάει από σαράντα κύματα. Ο Παύλος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και η Δάφνη (Ευσταθία Τσαπαρέλη) είναι δέκα χρόνια μαζί και προσπαθούν να ισορροπήσουν και στη μεταξύ τους σχέση, αλλά και να ωριμάσουν και οι ίδιοι ως προσωπικότητες. Γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, πάντα με τις καλύτερες προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία με τους ήρωες να μη μπορούν να καταλάβουν τί ακριβώς κάνουν λάθος και δεν μπορούν ποτέ να ηρεμήσουν.

Ακόμα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη μίλησαν στην Ελένη Τσολάκη και για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά και για τα βήματα που έχει κάνει η κοινωνία προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δείτε το απόσπαμα:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook