Το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor ύστερα από 6,5 δύσκολους μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ανέδειξε τον φετινό μεγάλο νικητή του.

Μέσα από μία ψηφοφορία που εξελίχθηκε κυριολεκτικά σε θρίλερ μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Σάκης Κατσούλης αναδείχτηκε ο απόλυτος Survivor στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Ο Γιώργος Λιανός, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μας θύμισε τα καλύτερα στιγμιότυπα του ριάλιτι επιβίωσης που μας προσέφερε πολλές συγκινητικές, έντονες αλλά και αστείες στιγμές.

Η βραδιά του τελικού ήταν γεμάτη από συγκίνηση, αναμνήσεις αλλά και τραγούδι καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλίδης και ο Τριαντάφυλλος ερμήνευσαν στη σκηνή γνωστές επιτυχίες τους.

Η αγωνία αλλά και η θετική ενέργεια μεταξύ των δύο φιναλίστ ήταν διάχυτη σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς με κορυφαία στιγμή την πολυπόθητη ανακοίνωση του αποτελέσματος που επισφραγίστηκε από μια σφιχτή αγκαλιά ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο.

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε στο φινάλε όταν όλοι μαζί οι συμμετέχοντες ερμήνευσαν το τραγούδι που έγραψαν στον Άγιο Δομίνικο ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Τριαντάφυλλο, ειδικά για το Survivor.

3.179.944 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1΄τον μεγάλο τελικό του πιο δύσκολου και απαιτητικού SURVIVOR όλων των εποχών, με την τηλεθέαση για το κοινό 18-54 να αγγίζει σε λεπτό, το 59.9%. Ο μέσος όρος της τηλεθέασης έφτασε στο 42.2 % στο σύνολο του κοινού και στο 40.8% στο δυναμικό κοινό.

Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε το SURVIVOR καθ’ όλη τη διάρκεια μετάδοσής του και το έφερε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του για τη σεζόν, με μέσο όρο τηλεθέασης 32,1% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 31,4% στο γενικό σύνολο.

Λίγο πριν μας αποχαιρετίσει για φέτος, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την επιστροφή του Survivor προσκαλώντας τους πιο τολμηρούς να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης!

SURVIVOR
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!

#SurvivorGR
Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece
Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece
Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook