Ξέγνοιαστες στιγμές απολαμβάνει η Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σεζόν για το T-Live στον Alpha, ξεκινώντας έτσι τις διακοπές της.

Πρώτος σταθμός Τατιάνας Στεφανίδου η Λακωνία. Το μεσημέρι της Τρίτης, θέλοντας να δείξει το υπέροχο τοπίο στον παραθαλάσσιο οικισμό Γερολιμένα, ανέβασε ένα σχετικό στιγμιότυπο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ξέγνοιαστες στιγμές απολαμβάνει η Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σεζόν για το T-Live στον Alpha, ξεκινώντας έτσι τις διακοπές της.

Πρώτος σταθμός η Λακωνία. Το μεσημέρι της Τρίτης, θέλοντας να δείξει το υπέροχο τοπίο στον παραθαλάσσιο οικισμό Γερολιμένα, ανέβασε ένα σχετικό στιγμιότυπο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Καλημέρα από το Γερολιμένα της Λακωνίας, ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, με έντονη τη σφραγίδα της ελληνικής ιστορίας, όπως άλλωστε και όλος ο Μωριάς! Με την πρώτη ματιά κατάλαβα γιατί ο συγχωρεμένος ο Θεμάκος το αγάπησε τόσο, που θέλησε να μείνει για πάντα εδώ”, έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Η Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, έκανε on air τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν που φεύγει…

“Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι μία οικογένεια, μία ομάδα. Και οφείλω να ομολογήσω, ότι παρά την πανδημία που μας δυσκόλεψε, όταν υπάρχει καλό κλίμα με τους ανθρώπους εκεί παίρνεις κουράγιο και προχωράς. Ήταν απίστευτη εμπειρία, πρέπει να το ομολογήσω. Θέλω να ευχαριστήσω κι εσάς που ήρθατε στην παρέα μας”, ανέφερε, αποχαιρετώντας έτσι τους τηλεθεατές της για το φετινό καλοκαίρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook