Κιμά μανιταριών, μπεσαμέλ αμυγδάλου και κέικ σοκολάτας με φυστικοβούτυρο μαγειρεύει αυτή την εβδομάδα η Madame Ginger

Η Μαριλού Παντάκη, ή αλλιώς η «Madame Ginger», μαγειρεύει καθημερινά για όλους, ανεξάρτητα από τις διατροφικές τους συνήθειες, υγιεινές συνταγές, προτείνοντας μια διαφορετική green εναλλακτική. Ένας νέος κόσμος και μία διαφορετική αντίληψη για το πώς μπορούμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας αλλά και το περιβάλλον.

Καθημερινά η «Madame Ginger» θα ετοιμάζει νόστιμες και δημιουργικές συνταγές, που θα δώσουν το κάτι διαφορετικό σε αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα. Ακόμα στα Eco tips της ημέρας θα δείχνει απλούς τρόπους για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15.15 η «Madame Ginger» φτιάχνει λαχταριστά, θρεπτικά και vegan κανελόνια, με έναν πρωτεϊνούχο κιμά μανιταριών και μία τυρένια μπεσαμέλ αμυγδάλου! Στη δεύτερη συνταγή του επεισοδίου, φτιάχνει καγιανά αλλιώς, χωρίς αυγά αλλά με τόφου. Στο Eco Ginger’s Tip της ημέρας βλέπουμε πώς μπορούμε να μαγειρέψουμε εύκολα και οικονομικά χωρίς να χρειάζεται να ανάψουμε πολλές ηλεκτρικές συσκευές, όπως εστίες, φούρνο, τοστιέρα κτλ.

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 15.15 δύο καλοκαιρινά πιάτα βγαίνουν από το φούρνο της «Madame Ginger». Γίγαντες στο φούρνο με βλήτα και σκόρδα αλλά και ψητά κολοκυθάκια γεμιστά με κινόα, αμύγδαλα και φέτα! Στο σημερινό Eco Ginger’s Tip βλέπουμε έξι τρόπους για να μειώσουμε την αλόγιστη χρήση χαρτιού κουζίνας.

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 15.15 η «Madame Ginger» μαγειρεύει ζυμαρικά, τα οποία ανακατεύονται με το απόλυτο φαγητό του καλοκαιριού, το μπριάμ. Στη συνέχεια φτιάχνει ένα αφράτο, ζουμερό κέικ σοκολάτας με φιστικοβούτυρο και μπανάνα, πρωτεϊνούχο, θρεπτικό και πεντανόστιμο. Στο Eco Ginger’s Tip της ημέρας μαθαίνουμε πως θα απολαύσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές, προστατεύοντας το περιβάλλον.

«GREEN KITCHEN by MADAME GINGER», η απόλυτη green μαγειρική εκπομπή, καθημερινά στις 15.15 στο OPEN!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook