Το τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς ήταν φέτος η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου από την εκπομπή της στην Κρήτη εμφανίστηκε στην Αθήνα παρουσιάζοντας την εκπομπή «Love it» στον ΣΚΑΙ και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Χαμογελαστή και ευγενής η όμορφη παρουσιάστρια συζητήθηκε ιδιαίτερα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Πολλές εμφανίσεις της μας εντυπωσίασαν ενώ το καλλίγραμμο κορμί της είναι από αυτά που ξεχωρίζουν στην ελληνική showbiz. Η ίδια γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει τη διατροφή της, γεγονός που δικαιολογεί και τις τέλειες αναλογίες της.

Κάθε της εμφάνιση κεντρίζει το ενδιαφέρον και τα αντρικά βλέμματα.

Πότε με τις σέξι φωτογραφίες της στα social media, πότε με τους χορούς της στην τηλεόραση και πότε με το ντους της, το βλέμμα μας είναι συνεχώς στραμμένο πάνω της. Όχι ότι είναι κι … άσχημα!

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της που ξεσήκωσαν το ίντερνετ.

Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με χορό της κοιλιάς
Στα τέλη Απριλίου η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της με έναν χορό της κοιλιάς. Η παρουσιάστρια λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, εμφανίστηκε στον πλατό φορώντας μια στολή oriental χορεύτριας. Έτσι και ενώ στην οθόνη βλέπαμε μια επαγγελματία χορεύτρια να λικνίζεται με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σύρου, η Ιωάννα Μαλέσκου έδινε το δικό της ρεσιτάλ χορού ανεβάζοντας επικίνδυνα το κέφι στο πλατό.

Έγινε χαμός Κύπρο για χάρη της

Πολύ πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της δημοφιλούς εκπομπής στην κυπριακή τηλεόραση, του «Λούης Night Show» που μεταδίδεται στον Alpha Κύπρου και ξεσήκωσε με τις χορευτικές της ικανότητες και το κέφι της.

Μάλιστα, αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αφού ερμήνευσε παραλλαγμένο το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα «Καραμέλα» ένα άκρως χορευτικό κομμάτι. Ξεσήκωσε τον κόσμο τόσο στο πλατό όσο και μπροστά από τις οθόνες τους αφού την είδαν να χορεύει ξέφρενα στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Πίνοντας καφέ με το λευκό μπικίνι της

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκουράζεται και πίνει τον καφέ της. Μόνο που προτιμά να το κάνει με τον δικό της τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Φορώντας το λευκό της μπικίνι και ποζάροντας στον φακό.

Κάνοντας ηλιοθεραπεία

Άλλοτε πάλι φορά το μαγιό της για να κάνει ηλιοθεραπεία στο… μπαλκόνι του σπιτιού της.


Κάτω από το ντους με το μαύρο μπικίνι

Μία ακόμα απολαυστική στιγμή που μας έχει χαρίσει η παρουσιάστρια είναι αυτή που κάνει ντους με το μαύρο μπικίνι της. Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της από την Κύπρο δημοσίευσε δύο video κάνοντας ντουζ και φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, που αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα της. Η Ιωάννα Μαλέσκου δροσίστηκε και το ίντερνετ πήρε…φωτιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook