Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκριση του, τους στόχους του για το χρυσό αλλά και για την επική γκάφα της ΕΡΤ που δεν έδειξε «ζωντανά» την προσπάθεια του από το Τόκιο.

«Με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια», είπε ο «βασιλιάς των κρίκων».

Για την πρόκριση: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.», δήλωσε ο Πετρούνιας.

Για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου ο Πετρούνιας τόνισε: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

Για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του, σχολίασε: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο.»

Η ΕΟΕ «καρφώνει» την ΕΡΤ

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη μη μετάδοση από την ΕΡΤ του αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων”.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στα προκριματικά των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τελικό, όπου είναι το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 15.333 βαθμούς, αφήνοντας πίσω όλους τους αντιπάλους του κι έστειλε ένα καλό μήνυμα για το ποιος είναι το αφεντικό στους κρίκους.

Η απάντηση της ΕΡΤ μετά το σάλο

Απάντηση μέσω Twitter έδωσε για το θέμα η ΕΡΤ. Συγκεκριμένα έγραψε:

“Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες.

2/2 Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ. #ERTTokyo2020”

Δείτε εδώ όλο το χρονικό από την γκάφα της ΕΡΤ  και ποιος τελικά είχε  εικόνα από την εκπληκτική προσπάθεισ του Λευτέρη Πετρούνια 

Και εδώ 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook