Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Δημοσθένη Καρμοίρη, λίγες ώρες μετά το σχόλιο που έκανε στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης απομακρύνθηκε από την ΕΡΤ μετά το σχόλιο που έκανε για τους Κορεάτες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής την Τρίτη 27 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Οι Κορεάτες δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ. Επειδή είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται”.

Δείτε αναλυτικά εδώ το βίντεο με το σχόλιο και τον σάλο στα social media.

«Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1» αναφέρεται στην ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης, με την οποία έγινε γνωστη η απομάκρυνση του γνωστού δημοσιογράφου.

Πριν από μερικές ημέρες, ο ίδιος δημοσιογράφος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιο με το οποίο επέλεξε να αξιολογήσει την προσπάθεια της Άννας Κορακάκη στον τελικό της σκοποβολής, λέγοντας πως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, «τα θαλάσσωσε» επειδή ήρθε 6η.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook