Επεισοδιακή διακοπή της συνεργασίας πριν καν αυτή ξεκινήσει...

Ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο με το κανάλι για την παρουσίαση του Big Brother, o σταθμός υπαναχώρησε και τελικά ο τραγουδιστής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη δημοσιοποιώνταςτο θέμα.

«Τελικά ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση», ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε μια σειρά ιστοριών που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “On Time” η διοίκηση του ΣΚΑΙ προχώρησε σε αγωγή για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς που πιστεύει ότι έκανε ο τραγουδιστής τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη, όσο και για τον τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αγωγή είναι ύψους 1.000.000 ευρώ.

«Πολύ μεγάλη στενοχώρια, πολύ με πείραξε και με έθιξε σαν άνθρωπο. Είχα αποφασίσει να μη μιλήσω, γιατί η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό. Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθώ. Από εδώ ξεκίνησε ένα #MeΤοο, ήρθε η Ζέτα Δούκα και άνοιξε την καρδιά της. Παιδιά, κακοποίηση δεν είναι μόνο η σεξουαλική κακοποίηση. Είναι και ο βιασμός της ψυχής ενός ανθρώπου», είχε πει πριν μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook