MEGA: Πρωτιά στην τηλεθέαση με την μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς
Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε χθες, Τρίτη 3 Αυγούστου, το MEGA με τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς για τα προκριματικά του UEFA Champions League.
Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης παρακολούθησαν στο σύνολο 707.364 με τον αριθμό των τηλεθεατών να αυξάνεται στο β΄ ημίχρονο φτάνοντας τους 726.798 και τη μέση κάλυψη στους 1.349.281 τηλεθεατές.
Με ποσοστό 21,3% στο σύνολο του κοινού και 19,2% στο δυναμικό κοινό 18-54 ο αγώνας εξασφάλισε την πρωτιά και κυριάρχησε έναντι όλων των προγραμμάτων του ανταγωνισμού στη ζώνη prime time.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυριαρχία της μετάδοσης του αγώνα καταγράφηκε με πρωτιά και σε επιμέρους ανδρικά κοινά με ποσοστό 27,1%.
Το MEGA συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου το καλύτερο θέαμα ως το μόνο ιδιωτικό ελεύθερο κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης των αγώνων του UEFA Champions League για τα επόμενα τρία χρόνια.
Οι κορυφαίοι αγώνες κάθε σεζόν και ο τελικός της διοργάνωσης θα παίζουν στο MEGΑ.
Ολες οι Ειδήσεις
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Αφιερωμένο στον Γιώργο Μαζωνάκη το «The Voice»: Παπαρίζου, Μάστορας και Μουζουράκης τραγούδησαν το «Ανήκω σε μένα» (βίντεο)
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Ιωάννα Τούνη: Σε νέες περιπέτειες από την περιήγηση στην Κένυα – Φωτογραφίες& βίντεο
- Το «Documento» της Κυριακής
- Λαύριο: «Είναι ήρωας, μπήκε μπροστά για να τη σώσει» – Συγκινεί η μητέρα του 33χρονου που τον μαχαίρωσε ο πρώην της φίλης του (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook