Η Μπέτυ Μαγγίρα αποκαλύπτει τι νέο θα φέρει στην πρωινή ζώνη: «Το πάμε όλο από την αρχή»!
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό HELLO, παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open.
Ξεκινώ την κουβέντα μας με το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα σου, την καθημερινή, πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN που πρόκειται να παρουσιάσεις από τον Σεπτέμβριο. Μίλησε μου για το νέο σου στοίχημα.
Δεν θα το έλεγα στοίχημα αλλά πρόκληση! Γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής όλων μας και σε μια ζώνη που ειδικά φέτος έχει μεγάλο ανταγωνισμό.
Φαντάζομαι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σου προτείνουν να αναλάβεις τα ηνία της παρουσίασης ενός τέτοιου project. Για ποιο λόγο το αποφάσισες τώρα;
Κι όμως, δεν μου είχαν ξαναπροτείνει παρουσίαση στην πρωινή ζώνη. Την απόφαση για να το κάνω την πήρα επειδή φέτος νιώθω πιο ώριμη και πιο έτοιμη από ποτέ.
Τι διαφορετικό λοιπόν θα έχει αυτή η εκπομπή;
Ετοιμάζουμε ένα πρωινό με πολύ κέφι και με ιδέες που γελάμε και εμείς οι ίδιοι όταν τις συζητάμε. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβουμε κάτι που υπήρχε και πριν. Είμαι η Μπέττυ και μπαίνω στην πρωινή ζώνη χωρίς να χρειάζεται να συγκρίνω τον εαυτό μου με κάτι που έχω κάνει ή έχουν κάνει άλλοι. Το πάμε όλο από την αρχή. Μηδενίζουμε το κοντέρ και ξεκινάμε! Σίγουρα θα έχει τις κλασικές ενότητες, όπως μόδα, σχολιασμό, showbiz, μαγειρική – και εκεί τελειώνει το κλασικό!
Στα τηλεοπτικά πηγαδάκια αναφερόταν έντονα ότι αρχικά σας είχε προταθεί να κάνετε την πρωινή εκπομπή του καναλιού μαζί με τον Δημήτρη Μάζη. Είναι αλήθεια;
Όχι, δεν είναι αλήθεια.
Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες σου μπροστά και πίσω από τις κάμερες;
Φτιάχνουμε την ομάδα μας με τη λογική που προανέφερα. Άνθρωποι γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό, που θα μπορούν να υποστηρίξουν τις ενότητες μας με γνώσεις, ετοιμότητα και χιούμορ. Έχουμε κάνει αρκετές ασκήσεις χημείας και έχουμε σχεδόν φτιάξει την τέλεια ομάδα δράσης. Τα ονόματα δεν μπορώ να τα πω ακόμα. Θα ανακοινωθούν από το κανάλι.
Τι διαφορετικό επιθυμείς να έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα;
Σκεφτόμαστε ένα πρωινό που θα φέρνει χαρά στον τηλεθεατή, ειδικά αυτή την περίοδο που όλοι έχουμε ανάγκη από αισιοδοξία και ένα γλυκό κλείσιμο του ματιού. Μοντέρνο αλλά και προσιτό, με χιούμορ και πολύ άμεση επαφή με τον τηλεθεατή.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη – Ξεσπά για την απεργία των ταξί: Αναγκάστηκε να… περπατήσει μισή ώρα με γόβες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Βίντεο
- Μάγια Κάλλας σε Αραγτσί : Προτεραιότητα η ασφαλής διέλευση από το Στενό του Ορμούζ
- Τα λύματα της Αθήνας αποκαλύπτουν «έκρηξη» στην χρήση κοκαΐνης με αύξηση 64% μέσα σε έναν χρόνο!
- Το Ιράν έπληξε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στο Κατάρ σε αντίποινα για τις ισραηλινές ενεργειακές επιθέσεις (Βίντεο)
- Εμφανίστηκε με νέα γραπτή δήλωση ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Οι δολοφόνοι του Αλί Λαριτζανί θα πληρώσουν πολύ σύντομα»
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος για τη δολοφονία 20χρονου Κλεομένη στην Καλαμαριά – Επιμένει ότι ήταν σε άμυνα (βίντεο)
- Γιώργος Τσαλίκης: Λίγο πολύ ξέραμε τον κλοιό που είχε δημιουργήσει γύρω από την Αγγελική Ηλιάδη ο Μπάμπης Λαζαρίδης (βίντεο)
- Αγγελική Ηλιάδη για τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη: Η μία σφαίρα με βρήκε στο στόμα και η άλλη στο πόδι (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook