Σε δεκαπέντε μέρες ξεκινάει η νέα σεζόν στα κανάλια και τα μηνύματα που έρχονται από τον ενημερωτικό τομέα του MEGA είναι άκρως ανησυχητικά.

Δεν έχει γίνει καμία απολύτως κίνηση ενίσχυσης του ενημερωτικού τομέα του Μεγάλου Καναλιού σε πρόσωπα που μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά στα δελτία και στις εκπομπές, με αποτέλεσμα ο Σεπτέμβριος που πλησιάζει να φαντάζει εφιαλτικός.

Χτες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA κατετάγη τελευταίο στους πίνακες της τηλεθέασης σημειώνοντας ένα ταπεινωτικό 4,7% στο σύνολο της τηλεθέασης κάτι που ασφαλώς στενοχωρεί και προβληματίζει έντονα τον ιδιοκτήτη του καναλιού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκανε μέχρι τώρα ό,τι καλύτερο μπορούσε επενδύοντας δεκάδες εκατομμύρια για να στήσει δελτία και εκπομπές που να έχουν κάποιο αντίκρισμα και παρέμβαση στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Δυστυχώς οι υπεύθυνοι της ενημέρωσης στο MEGA είτε δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται, είτε δεν ιδρώνουν την … φανέλα με αποτέλεσμα τη χλωμή έως ανύπαρκτη εικόνα του ενημερωτικού τομέα σε όλα τα επίπεδα.
Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα έχουμε εξελίξεις σε πρόσωπα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ευθύνες και στο ρόλο τους.

Η απόφαση για την παρουσία του Γιάννη Πρετεντέρη για την ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του MEGA δείχνει προς τα πού θέλει να κινηθεί η ιδιοκτησία του MEGA κι όποιος δεν το αντιλαμβάνεται κακό του κεφαλιού του…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook