Τα spoilers έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν δίνοντας μας μια πρώτη γεύση για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει και θα είναι άγριο, πολύ άγριο!

Η επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του «αλλαγμένου» Μελέτη.

Σύμφωνα με το gossip tv, πλέον γίνεται εκείνος ο άνθρωπος που δίνει εντολές και αλλάζει μέχρι και στιλ!

Όπως θα δούμε, πολλοί από τους αγαπημένους μας ήρωες πρόκειται να εξοριστούν, θα διωχθούν μακριά από τον τόπο τους και θα περάσουν δύσκολες στιγμές. Ο Ακύλας κάνει τα πάντα προκειμένου να τιμωρηθεί όποιος δεν συμβιβάζεται με τις ιδέες της χούντας.

Ακόμη, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Αχιλλέα.

Έτσι έχει δίπλα του έναν έμπιστο άνθρωπο για να του αναθέτει τις παράνομες δουλειές του, κάποιον που θα είναι η σκιά του και θα τον προστατεύει.

Μόνο που ο άνθρωπος αυτός θα διχαστεί αρκετά. Ένας άνθρωπος πονεμένος που έχει χάσει τα πάντα και ψάχνει από κάπου να στηριχτεί. Ένας άνθρωπος που θα ερωτευτεί παράφορα και τότε τα πάντα θα αλλάξουν!

Ο λόγος για τον… Μελέτη που θα γίνει αχώριστος με τον Ακύλα Μεγαρίτη!

Ο Μελέτης, επηρεασμένος από τα λόγια του Αχιλλέα λίγο πριν πεθάνει, ζητάει και εκείνος εκδίκηση και εξηγεί στον αδελφό του Αχιλλέα πως έχει η κατάσταση.

Με τη φυγή του Δούκα και της Μυρσίνης από το Διαφάνι, ο Μελέτης αποκτά νέα αφεντικά. Υπηρετεί τον Ακύλα και του παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε κάτοικο του Διαφανίου. Ότι κι αν συμβαίνει, τρέχει να τον ενημερώσει, ότι δηλαδή έκανε τόσα χρόνια με τον Δούκα Σεβαστό.

Έτσι, Ακύλας Μεγαρίτης και Μελέτης γίνονται ένα, στις Άγριες Μέλισσες.

Όλα αυτά, μέχρι που ο Μελέτης θα ερωτευθεί και αυτή τη φορά θα ερωτευτεί την κόρη του Ακύλα! Θα μείνει μέχρι το τέλος ο Μελέτης στο πλευρό του Ακύλα;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook