Big Brother: Το άγνωστο περιστατικό πριν από την πρεμιέρα του ριάλιτι
Πολλές οι εκπλήξεις στη χτεσινή πρεμιέρα του Big Brother με το Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα.
Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, ζευγάρι στην τηλεόραση και στη ζωή, εμφανίστηκαν συμπαθείς με χιούμορ και ρυθμό στην παρουσίαση του νέου κύκλου του Big Brother στον ΣΚΑΙ, κερδίζοντας το κοινό.
Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Big Brother, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.
Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ποόσταρε μια κοινή τους φωτογραφία από το περσινό Big Brother και δήλωσεσυγκλονισμένος για το τηλεφώνημα.
«Γλυκέ μου αγαπημένε Ανδρέα, το τηλεφώνημά σου με συγκλόνισε… Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ πολύ και σύντομα ξανά στις επάλξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Όμως ο Θάνος Μικρούτσικος δεν ήταν ο μόνος που ευχήθηκε στους δύο παρουσιαστές.
Ανάμεσα σε αυτούς έστειλαν ευχές ήταν και ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος παρουσίαζε τον περσινό κύκλο του Big Brother.
Καλή επιτυχία Big Brother. Καλή επιτυχία Πολίνα και σε όλη την ομάδα της εκπομπής που ήμασταν παρέα ένα χρόνο πριν! Καλή Επιτυχία Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα», έγραψε από την πλευρά του ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας κοινοποίησε τη φωτογραφία του τραγουδιστή και απάντησε: «Να είσαι καλά Χάρη».
Ολες οι Ειδήσεις
- Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, μητέρα της Έλενας, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
- Θρίλερ στην Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του γενικού επιτελείου της Λιβύης -Βίντεο
- Τζώνη Καλημέρης – Ελπίδα Ιακωβίδου στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη: Η πρώτη γνωριμία και τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας (βίντεο)
- Αγροτικά μπλόκα: Μετ εμποδίων, με ταλαιπωρία και καθυστερήσεις η έξοδος των εκδρομέων για τα Χριστούγεννα – Ουρές χιλιομέτρων στις Εθνικές Οδούς (βίντεο)
- Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα με καρκίνο»
- Οι«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στην Κίνα, Σάββατο και Κυριακή στις 17:45 στο OPEN
- Πρόσθετη οικονομική στήριξη για την Κρήτη λόγω μεταναστευτικού, ζήτησε ο Γ. Αυτιάς
- ΕΡΤnews: «365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου – «Το μυστικό των Χριστουγέννων της κυράς Ανθής στη Μάνη και οι Μανιάτες της Κορσικής» – Πέμπτη 25.12.2025
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook