Πολλές οι εκπλήξεις στη χτεσινή πρεμιέρα του Big Brother με το Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα.

Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, ζευγάρι στην τηλεόραση και στη ζωή, εμφανίστηκαν συμπαθείς με χιούμορ και ρυθμό στην παρουσίαση του νέου κύκλου του Big Brother στον ΣΚΑΙ, κερδίζοντας το κοινό.

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Big Brother, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ποόσταρε μια κοινή τους φωτογραφία από το περσινό Big Brother και δήλωσεσυγκλονισμένος για το τηλεφώνημα.

«Γλυκέ μου αγαπημένε Ανδρέα, το τηλεφώνημά σου με συγκλόνισε… Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ πολύ και σύντομα ξανά στις επάλξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.


Όμως ο Θάνος Μικρούτσικος δεν ήταν ο μόνος που ευχήθηκε στους δύο παρουσιαστές.

Ανάμεσα σε αυτούς έστειλαν ευχές ήταν και ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος παρουσίαζε τον περσινό κύκλο του Big Brother.

Καλή επιτυχία Big Brother. Καλή επιτυχία Πολίνα και σε όλη την ομάδα της εκπομπής που ήμασταν παρέα ένα χρόνο πριν! Καλή Επιτυχία Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα», έγραψε από την πλευρά του ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας κοινοποίησε τη φωτογραφία του τραγουδιστή και απάντησε: «Να είσαι καλά Χάρη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook