Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρώτη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. H παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή και δίπλα της θα έχει ανθρώπους που αγαπά και εκτιμά.

Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες είναι γεγονός. Η παρουσιάστρια τη νέα σεζόν επιστρέφει στο κανάλι, από όπου ξεκίνησε τη σπουδαία πορεία της, στο MEGA.

Λίγες ημέρες πριν την πολυσυζητημένη πρεμιέρα της εκπομπής της, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13.50, η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε εκπροσώπους του Τύπου.

Εν όψει της επικείμενης πρεμιέρας της, η Ελένη με τους συνεργάτες της, Σάββα Πούμπουρα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Γιάννη Μούτσο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, συνομίλησαν με δημοσιογράφους, σε χαλαρό κλίμα, μοιράστηκαν μαζί τους όσα αναμένεται να δούμε στην εκπομπή “Ελένη”, ενώ αντάλλαξαν σκέψεις και απόψεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Και τη φετινή χρονιά, δίπλα στην Ελένη θα είναι ο επί χρόνια συνεργάτης της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος απουσίαζε από την εκδήλωση, καθώς βρίσκεται στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Ποδαρικό στην εκπομπή «Ελένη», την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13.50 στο MEGA, θα κάνει η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook