Η Εθνική παίζει μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση.

Η Εθνική Ελλάδας ρίχνεται ξανά στη μάχη για τα προκριματικά του Μουντιάλ απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο και δίνει ραντεβού με τους Έλληνες φιλάθλους στο OPEN!

Το παιχνίδι της Ελλάδας σε μία δύσκολη έδρα κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα του Κοσόβου, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN, την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, στις 21:45.

Το φθινοπωρινό ταξίδι της Εθνικής ομάδας, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, αρχίζει από το Κόσοβο. Μετά από τις δύο ισοπαλίες στα ισάριθμα παιχνίδια με Ισπανία και Γεωργία, η Ελλάδα χρειάζεται το 2 στα 2 με Κόσοβο και Σουηδία για να έχει βάσιμες ελπίδες να διεκδικήσει ως το τέλος την πρόκριση.

Απολαύστε στο OPEN τη μονομαχία της Εθνικής Ελλάδας, σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου, σε απευθείας σύνδεση με την Πρίστινα.

Pre game show στις 21:00 με καλεσμένο τον Αλέξανδρο Τζιόλη, με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Γιώργο Τσαντάκη στην παρουσίαση και post game show μετά τη λήξη του αγώνα, με αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλα τα γκολ της βραδιάς από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις!

Αυτή την Κυριακή η Εθνική παίζει μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση.

#eisaiOPEN

#OPENtv

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook