«Όλα Γκούντ»: Με υψηλή τηλεθέαση η πρεμιέρα του Γρηγόρη και της Νάταλι

Με το …δεξί ξεκίνησε η εκπομπή «Όλα Γκούντ» στον ΣΚΑΙ.
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η χτεσινή πρεμιέρα της εκπομπής «Όλα Γκούντ» στον ΣΚΑΙ με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα.
Πολύ καλοί στην παρουσίαση και οι δύο, απλοί, χαμογελαστοί, φιλικοί με όλους και χωρίς ίχνος βεντετισμού, κατάφεραν από την πρώτη μέρα της εκπομπής να κερδίσουν την προτίμηση των τηλεθεατών.
Η εκπομπή ήταν πολύ καλά στημένη και δουλεμένη με πολύ ενδιαφέροντα θέματα και συνεντεύξεις σημειώνοντας στο σύνολο της τηλεθέασης 15,7% και στις ηλικίες 18-54, έκαναν 14,5%.
Πέρυσι η αντίστοιχη εκπομπή του ΣΚΑΙ κυμαίνονταν ανάμεσα στο 8 και στο 9%.
Τα πρώτα μηνύματα από την τηλεθέαση δείχνουν ότι με πολύ δουλειά και ευρηματικά θέματα η επιτυχία της εκπομπής είναι δεδομένη.
Πολύ καλή στιγμή χτες, η συνέντευξη του κορυφαίου κωμικού Μάρκου Σεφερλή στην Ελένη Καρποντίνη, ενώ το στιλ της παρουσίασης του Γρηγόρη και της Νάταλι, είναι από τα μεγάλα «όπλα» της συγκεκριμένης εκπομπής.
Ολες οι Ειδήσεις
- «LiveNews»: Πρεμιέρα Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 15:40
- ΕΡΤ3 – «Το Αιγαίο της Ζωής μας» – Νέα Σειρά Ντοκιμαντέρ – Α’ Προβολή 24/08 στις 17:00
- ΕΡΤ1: Πρεμιέρα 01.09.2025, στις 14:00 «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό – Οι καλεσμένοι της εβδομάδας
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η μητέρα του ζήτησε τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο – Οι επόμενες κινήσεις του τραγουδιστή (βίντεο)
- Βόλος: «Είδα τον μπαμπά να καρφώνει τη μαμά με μαχαίρι», είπε το ένα από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού για τον 40χρονο πατέρα που δολοφόνησε τη σύζυγο του (βίντεο)
- Ο ΟΗΕ κήρυξε επισήμως κατάσταση λιμού στη Γάζα – Ισραήλ: Ψέματα της Χαμάς
- «Power Talk» με την Τατιάνα Στεφανίδου Πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου στις 17.45, στον ΣΚΑΪ
- Tο ελληνικό πρωτάθλημα είναι και φέτος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook