Ο Σάκης Κατσούλης, κράτησε «μανιάτικο» στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για σχόλια που είχαν κάνει όταν ήταν στο Survivor.

Όπως φάνηκε σήμερα ο Σάκης Κατσούλης, μιλώντας  στην  κάμερα του MEGA Καλημέρα αποκάλυψε ότι είχε ενιοχληθεί σφόδρα από τα σχόλια που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας πέρυσι στο «Πρωϊνό».

«Εκπομπές είχαν χλευάσει τις αθλητικές μου επιδόσεις. Μετά με καλούσαν να πάω, οξύμωρο για εμένα», είπε ο Σάκης Κατσούλης στο  MEGA Καλημέρα.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε σε στιγμιότυπα από ποδοσφαιρικό αγώνα όπου ο μετέπειτα νικητής του Survivor έπαιζε στην Καλλιθέα ως τερματοφύλακας.

Δέχτηκε 11 γκολ συνολικά και συγκεκριμένα πέντε γκολ από την ΑΕΚ και 6 από τον ΠΑΟΚ σε αγώνες για το κύπελλο Ελλάδας

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια και όλο το πάνελ σχολίαζε τις επιδόσεις του Σάκη Κατσούλη. Μέχρι και η Νανσυ είχε λόγο και έκρινε τον Έλληνα τερματοφύλακα

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral:

Κατά τα άλλα ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για όλους και για όλα σήμερα στο MEGA Καλημέρα.

«Δε θα είμαι στην εκπομπή της Μαλέσκου, κι ας είχαν γίνει πολλές συζητήσεις και δοκιμαστικό. Το έμαθα από δημοσιεύματα», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ πρόσθεσε ότι «Το κανάλι ήξερε αν ταιριάζω με την Μαλέσκου, γι’ αυτό μου έκανε και την πρόταση. Δεν ίσχυαν αυτά που γράφτηκαν».

Αναφερόμενος στη σχέση του με τη Μαριαλένα και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι «Δεν φοράω δαχτυλίδι. Δεν έχει γίνει κάτι που δεν ξέρετε με την Μαριαλένα. Είμαστε κάθε μέρα μαζί, κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε δεθεί. Αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ μας θα γίνει, δεν χρειάζεται να πιέσουμε κάποια κατάσταση».
«Το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα, δεν έχω προλάβει καν να μιλήσω με τον ΣΚΑΙ», αποκάλυψε ο Σάκης Κατσούλης.

Στα του παιχνιδιού, ο ίδιος είπε: «Δεν έχω δεχθεί συγχαρητήρια από όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά καλή καρδιά, δεν έγινε κάτι. Δεν έχω καμία επικοινωνία με τον James, τον Μπάρτζη και την Άννα Μαρία. Ούτε στον τελικό ήταν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook