Σάββας Πούμπουρας: Ταιριάζουμε ζωδιακά με την Ελένη Μενεγάκη [βίντεο]
![Σάββας Πούμπουρας: Ταιριάζουμε ζωδιακά με την Ελένη Μενεγάκη [βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2021/09/9687-1-1024x555.jpg)
Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τον γάμο του.
«Ξυπνάω 7.30 κάθε μέρα. Περιμένω να ξυπνήσουν η γυναίκα μου με το παιδί μου και μετά πάω για προπόνηση. Ετοιμάζω κάθε μέρα πρωινό στην κόρη μου».
Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.
«Ταιριάζουμε πολύ με την Ελένη Μενεγάκη, ενεργειακά, στη φιλοσοφία αλλά και ζωδιακά. Είναι κοντά οι συναστρίες μας», δήλωσε και πρόσθεσε:
«Όλοι με ρωτάνε πως είναι η Ελένη από κοντά. Είναι όπως την βλέπουμε, αυθόρμητη, ακομπλεξάριστη και άνετη. Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα το παίξει παρουσιάστρια μεγατόνων. Είναι, αλλά η ίδια νιώθει τόσο άνετα που δεν χρειάζεται να προσποιηθεί για τίποτα. Με πήρε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη τηλέφωνο. Έκανα ένα Zoom εκείνη την ώρα και της το έκλεισα. Ξέχασα να την πάρω πίσω! Όταν είδα την Ελένη Μενεγάκη από κοντά της είπα πως έχει τον τρόπο της να μαγνητίζει τους ανθρώπους».
Κεφάλαιο γάμος
«Δεν θεωρώ κακό να μην θέλει κάποιος να παντρευτεί. Έλεγα πως δεν θέλω να κάνω γάμο, παιδί και να συγκατοικήσω και τελικά τα ζήτησα όλα. Η γυναίκα μου είναι έξυπνη. Είχε κόλπο, μου έλεγε πάντα ότι θες εσύ αγάπη μου. Δεν έκανα ρομαντική πρόταση γάμου στην Αρετή. Βρήκα μία παραλία της Κύπρου, την έδειξα στην Αρετή, της άρεσε και παντρευτήκαμε εκεί. Πήγαμε Σάββατο και Κυριακή γύρισαμε», είπε.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΓΕΕΘΑ: Άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων από τον Έβρο μέχρι το Αιγαίο με 60 αεροσκάφη λόγω και του Πίρι Ρέϊς
- ΕUROVISION 2026: Η προκήρυξη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision
- Αντετοκούνμπο – Σενγκούν: Τέλος η κόντρα – «Ο αθλητισμός ενώνει, γράφει ο Γιάννης – Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους Έλληνες, λέει ο Τούρκος
- Γάζα: Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ από στεριά και αέρα – Εικόνες βιβλικής καταστροφής – Καραβάνια αμάχων Παλαιστινίων ψάχνουν οδό διαφυγής – Βίντεο
- «The Chase»: Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – Τρέϊλερ
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Το απολαυστικό βίντεο να τραγουδά με την κόρη της
- Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο UEFA ChampionsLeague είναι στο MEGA
- «Απαραίτητο φως» – Από το ERTFLIX στην ΕΡΤ1: Η σειρά, που ενθουσίασε το κοινό, μας ταξιδεύει στην Αθήνα της γερμανικής Κατοχής και της δεκαετίας του 2000
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook