Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ευχές του πρώην συζύγου για την πρεμιέρα της στο MEGA
Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την ανανεωμένη παρέα της λέγοντας το πρώτο καλημέρα απ τη συχνότητα του MEGA.
Σ ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό, χαρούμενο και μεγάλο πλατό η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε λαμπερή, χαμογελαστή και πολύ…ειλικρινής…παραδεχόμενη «είμαστε όλοι ξενυχτισμένοι».
Ήρεμη, διαβασμένη και πάντα άμεση, πλαισιωμένη από την γνωστή σε όλους μας παρέα με τους Παύλο Σταματοπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ελένη Βουλγαράκη, καλωσόρισε στην ομάδα και τον Νίκο Συρίγο!
Ανάμεσα σε φίλους και fans που έστειλαν ευχές για την καλή αρχή ξεχώρισε το δημόσιο μήνυμα του πρώην συζύγου της, frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη. Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ευχήθηκε στην παρουσιάστρια και την ομάδα της, λέγοντας «Καλή αρχή @sissychristidou και στην κεφάτη ομάδα!!! You’ve got this (δηλ. «το έχετε»).
Η Σίσσυ Χρηστίδου εντυπωσιακή με ένα φούξια φόρεμα, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας: ««Καλημέρα, καλώς ήρθατε σε αυτή τη μεγάλη αγκαλιά του Mega που άνοιξε και για εμάς. Μετακομίσαμε, είμαστε εδώ, όπως μας αφήσατε, περίπου. Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε στο νέο μας σπίτι και σας υποδεχόμαστε ζεστά στο νέο μας σπίτι, ακριβώς όπως μας υποδέχτηκαν εδώ, με μια μεγάλη αγκαλιά. Είμαστε γεμάτοι ενέργεια για αυτό το νέο ταξίδι που ξεκινά για εμάς. Αυτή είναι η πλατουδάρα μας».
Μαζί με την αγαπημένη παρουσιάστρια από νωρίς στα παρασκήνια, το κοντρόλ και το πλατό στα διαλείμματα της εκπομπής, ο αέναος Νίκος Κοκλώνης παρακολουθούσε λεπτό – λεπτό την εκπομπή, «ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ» εμψύχωνε και στήριζε την ομάδα πίσω και μπροστά από τις κάμερες.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook