Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την ανανεωμένη παρέα της λέγοντας το πρώτο καλημέρα απ τη συχνότητα του MEGA.

Σ ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό, χαρούμενο και μεγάλο πλατό η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε λαμπερή, χαμογελαστή και πολύ…ειλικρινής…παραδεχόμενη «είμαστε όλοι ξενυχτισμένοι».

Ήρεμη, διαβασμένη και πάντα άμεση, πλαισιωμένη από την γνωστή σε όλους μας παρέα με τους Παύλο Σταματοπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ελένη Βουλγαράκη, καλωσόρισε στην ομάδα και τον Νίκο Συρίγο!

Ανάμεσα σε φίλους και fans που έστειλαν ευχές για την καλή αρχή ξεχώρισε το δημόσιο μήνυμα του πρώην συζύγου της, frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη. Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ευχήθηκε στην παρουσιάστρια και την ομάδα της, λέγοντας «Καλή αρχή @sissychristidou και στην κεφάτη ομάδα!!! You’ve got this (δηλ. «το έχετε»).

Η Σίσσυ Χρηστίδου εντυπωσιακή με ένα φούξια φόρεμα, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας: ««Καλημέρα, καλώς ήρθατε σε αυτή τη μεγάλη αγκαλιά του Mega που άνοιξε και για εμάς. Μετακομίσαμε, είμαστε εδώ, όπως μας αφήσατε, περίπου. Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε στο νέο μας σπίτι και σας υποδεχόμαστε ζεστά στο νέο μας σπίτι, ακριβώς όπως μας υποδέχτηκαν εδώ, με μια μεγάλη αγκαλιά. Είμαστε γεμάτοι ενέργεια για αυτό το νέο ταξίδι που ξεκινά για εμάς. Αυτή είναι η πλατουδάρα μας».

Μαζί με την αγαπημένη παρουσιάστρια από νωρίς στα παρασκήνια, το κοντρόλ και το πλατό στα διαλείμματα της εκπομπής, ο αέναος Νίκος Κοκλώνης παρακολουθούσε λεπτό – λεπτό την εκπομπή, «ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ» εμψύχωνε και στήριζε την ομάδα πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook