Καλεσμένος στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega, «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη;»
Με την είσοδο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο πλατό ωστόσο, τόσο εκείνος, όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησαν πως η παρεξήγησή τους ανήκει στο παρελθόν και λύθηκε όταν οι δυο τους έκατσαν στον καναπέ της εκπομπής και τα είπαν.

«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη; Να φύγει από τη μέση; Ο κόσμος λέει ότι μου σέρνεις τόσα και εγώ σε κάλεσα. Με είχες παρεξηγήσει, γιατί δεν το παραδέχεσαι;» είπε, μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να της απαντά: «Τα έχουμε πει επί προσωπικού. Θες να γίνει και δημόσια; Δεν τα είπαμε; Αυτά είναι ένα χρόνο πριν. Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δε σε συμπαθούσα και οτιδήποτε λύνω, το λύνω κατ΄ιδίαν».

Η νέα φάση της ζωής του
«Με πετυχαίνεις σε μια φάση της ζωής μου που ερχόμενος στο σπίτι μου, το Mega, το κανάλι από όπου ξεκίνησα, να βγάλω την πλευρά που ο κόσμος έχει συνηθίσει στο ραδιόφωνο και να περάσει ο κόσμος καλά… Νιώθω ότι επέστρεψε εκεί από όπου ανήκω και γι΄ αυτό θέλω να επανασυστηθώ.

Όταν ήρθε η πρόταση για την Ελένη είχα ήδη αποφασίσει ότι θέλω να κλείσει ο κύκλος μου στον ΑΝΤ1. Με πήρε τηλέφωνο η Ελένη και ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπε “Τι θα γίνει: Θα συνεργαστούμε αυτή τη φορά;» εξήγησε εκείνος με τη σειρά του.

Το σχετικό απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του ΜEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook