Πρεμιέρα σήμερα για το «ShoppingStar»

Το «ShoppingStar»,το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η μεσημεριανή συνήθεια, που έγινε λατρεία, με παρουσιάστρια τη fashionexpert Βίκυ Καγιά, επιστρέφει ανανεωμένο, να αποθεώσει, να δικαιώσει, να απενοχοποιήσει το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της!
Η Βίκυ Καγιά, παρέα με τα κορίτσια, που θα απολαύσουμε στα επεισόδια της νέας σεζόν, περνάει το πιο σπουδαίο μήνυμα. Ένα μήνυμα αμοιβαίου θαυμασμού και εμπιστοσύνης. Γεμάτο διαφορετικότητα, τόλμη, και ζεστασιά.
Γιατί σε αυτή την πασαρέλα δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά το προσωπικό στυλ της κάθε υποψήφιας ShoppingStarκαι η αγάπη για τη μόδα, τις προκλήσεις, το παιχνίδι!
Όσες αγαπούν τη μόδα, λατρεύουν τα ψώνια, πιστεύουν στο γούστο τους, έρχονται με αγάπη και ασφάλεια στο δικό τους παιχνίδι για να δείξουν τι αξίζουν και διεκδικούν δυναμικά την ευκαιρία να στεφθούν «ShoppingStar»
της εβδομάδας! Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!
Παράλληλα, η Βίκυ Καγιάδίνει καθημερινά τις πολύτιμες στυλιστικές συμβουλές της! Μοιράζεται μικρά μυστικά styling. Τι είναι must ανάλογα με το σωματότυπο της κάθε γυναίκας, τις νέες τάσεις της μόδας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αλλά και μυστικά ομορφιάς, tips για το μακιγιάζ και τα μαλλιά.
Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 16:00, θα γνωρίσουμε τις πρώτες 5 παίκτριες της 1ης εβδομάδας, για την 6η σεζόν τουShoppingStar!
– Η26χρονη Μαριλένα,nailartist
– Η 55χρονη Μαρία, ασφαλίστρια
– Η 23χρονη Βάσω,αισθητικός
– Η 37χρονη Κατερίνα, υπάλληλος γραφείου
– Η 42χρονη ‘Ολγα, τραπεζική υπάλληλος
Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία
μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν», είναι :
«ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΜΕ ΜΠΛΕ»
«ShoppingStar», η καθημερινή, απολαυστική σας βόλτα στα μαγαζιά, με την εύστοχη κριτική της Βίκυ Καγιά, σε συνδυασμό με τα απίθανα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.
Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποιαθα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;
Ποιαθαστεφθεί… ShoppingStar;
Γυναίκες στα πρόθυρα… «ShoppingStar»! Η μάχη του στυλ συνεχίζεται για 6η χρονιά στο Star!
Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής «ShoppingStar»:
SHOPPINGSTAR – ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίουστις 16:00
ΔευτέραέωςΠαρασκευή
#ShoppingStar #StarChannelTV #neoprogramma #LetsStar
https://shoppingstar.star.gr/
https://www.facebook.com/shoppingstartv/
https://www.instagram.com/shoppingstartv/
Tweets by shoppingstartv
https://www.star.gr/tv/psychagogia/shopping-star/
https://www.star.gr/tv/press-room/
Εκτέλεση Παραγωγής: GreenPixel
Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
HeadOfProduction: Σάββας Βέλλας
ExecutiveProducer: Πέγκυ Χόλη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Αρχισυνταξία: Στέλιος Σεβδαλής
Οργάνωση Παραγωγής: Αργύρης Μανουσόπουλος
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση Marc: Στις 16,5 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ – 13 μονάδες μπροστά ο Τσίπρας από τον Ανδρουλάκη στην προτίμηση για πρωθυπουργός
- Κατατέθηκε η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη – Απαγορεύονται καταλήψεις και συναθροίσεις μπροστά στο Μνημείο
- Εύη Κουλκουβίνη: Ποια είναι η ερμηνεύτρια που έγινε viral στο Tik Tok με εκατομμύρια προβολές στο «Τέρμα Σ ‘Αγαπάω»
- «The Chase»: Στην κορυφή της τηλεθέασης την εβδομάδα 13 – 19 Οκτωβρίου
- Σοφία Πολυζωγοπούλου: Απαντά με αγωγή – μαμούθ στην αγωγή του Απόστολου Λύτρα – Τι διεκδικεί (βίντεο)
- Χάρις Αλεξίου: Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα του Maestro & η απάντηση στο ενδεχόμενο να επιστρέψει μουσικά
- Μητσοτάκης στη MED9: Oι μελλοντικές απειλές δεν έρχονται μόνο από ανατολάς αλλά κι από το νότο
- Αστυνομικός καταγγέλλει συνάδελφο και πρώην σύντροφό της για ξυλοδαρμό μέσα σε νυχτερινό μαγαζί – «Έχει απειλήσει τη ζωή μου» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook