Η ανακοίνωση του OPEN:

Πρεμιέρα για τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο», με τη Νικολέττα Ράλλη, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 14:45.

Η Νικολέττα Ράλλη έρχεται στο OPEN με πολλή όρεξη, κέφι, ενέργεια και πανέτοιμη για την πιο χαρούμενη και ανατρεπτική εκπομπή. «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14:45 στο OPEN!

Μαζί της θα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού, με πολλά αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις και ο Μάνος Μαγιάτης, με χιούμορ και απρόοπτα… θέματα».

Στην παρέα με τις καλύτερες συνταγές του, θα βρεθεί και ο chef – αγρότης, Δημήτρης Χατζηδημητρίου, ο οποίος θα μοιραστεί με το κοινό τα μεγαλύτερα μυστικά της κουζίνας, αλλά και θα μαγειρεύει με πρώτες ύλες, οι οποίες θα έρχονται κατευθείαν από το ειδικό θερμοκήπιο το οποίο έχει στηθεί στο πλατό.

Στο «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο», οι τηλεθεατές θα έχουν τον πρώτο λόγο, και θα γίνουν μέλη της παρέας! Η εκπομπή θα μας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και θα μας διασκεδάσει βλέποντας πάντα την αισιόδοξη και την χαρούμενη πλευρά των πραγμάτων.

Αν αυτό δεν είναι Σαββατοκύριακο, τότε ποιο είναι;

«Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο», με την Νικολέττα Ράλλη

Πρεμιέρα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 14:45, στο Open.

Αρχισυνταξία: Κώστας Κόκκολας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook