Δύο ημέρες μόνο έχουν απομείνει για την πληρωμή των δύο πρώτων δόσεων του φόρου εισοδήματος.

Οι «αργοπορημένοι» φορολογούμενοι μπορούν να αποφύγουν τις ουρές της «τελευταίας στιγμής», πληρώνοντας τις οφειλές τους σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα.

Όσο πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας, η κίνηση στα καταστήματα του δικτύου του ΟΠΑΠ αυξάνεται. Όπως σχολιάζει η κα. Ευτυχία Φλουρή, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ, «το ωράριο λειτουργίας μας είναι πολύ διευρυμένο. Προσφέρουμε υπηρεσίες πληρωμής καθημερινά, μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο. Γι’ αυτό πολύ κόσμος έρχεται σε εμάς για να πληρώσει τις οφειλές του. Έχουμε πελάτες που θα περάσουν μετά τη δουλειά τους, το απόγευμα, ή ακόμα και το Σάββατο το πρωί».

«Εδώ, επίσης, δίνεται η δυνατότητα για συναλλαγές μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας, διευκολύνοντας τους φορολογούμενους στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου», συμπληρώνει.

Η κ. Ευτυχία Φλουρή, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην περιοχή Γαζίου, στο Ηράκλειο Κρήτης

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ της κας. Φλουρή βρίσκεται στην περιοχή Γαζίου, στο Ηράκλειο Κρήτης. «Το κατάστημά μας άνοιξε το 2001. Έχουμε σταθερή πελατεία που μας εμπιστεύεται χρόνια τώρα. Πολλοί από αυτούς πληρώνουν εδώ όλους τους λογαριασμούς τους», σημειώνει η κα. Φλουρή.

 

Εξόφληση όλων των λογαριασμών

Το κατάστημα ΟΠΑΠ της κ. Ευτυχίας Φλουρή

«Εκτός από οφειλές στην εφορία, στα πρακτορεία ΟΠΑΠ εξοφλούνται, επίσης, όλοι οι λογαριασμοί ενός νοικοκυριού. Συγκεκριμένα, σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet, ηλεκτρισμός και φυσικό αέριο, ύδρευση, ασφάλειες και συνδρομητική τηλεόραση, ανεξαρτήτως παρόχου», υπογραμμίζει η κα. Φλουρή.

Πατώντας εδώ μπορεί κανείς να βρει το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να πραγματοποιήσει τις πληρωμές του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook