Tι θα δούμε σήμερα στο top chef; [βίντεο]
Η απαιτητική εβδομάδα για τους υποψήφιους του Top Chef συνεχίζεται και στο αποψινό επεισόδιο θα πρέπει να εμπνευστούν από μία αγαπημένη ελληνική τοπική κουζίνα, την κρητική. Το πιάτο, όμως, κρύβει μία έκπληξη: ένα δύσκολο υλικό, τα σαλιγκάρια.
Ποια ομάδα θα καταφέρει να “ταξιδέψει” τους κριτές, Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη στην Κρήτη με τις γεύσεις της και ποια δεν θα τα πάει καθόλου καλά; Οι διαγωνιζόμενοι της χαμένης ομάδας θα πρέπει στη συνέχεια να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει, δημιουργώντας ένα επιδόρπιο με κύριο συστατικό το ρακί.
Ποιοι θα την γλιτώσουν έστω και την τελευταία στιγμή και ποιος θα είναι εκείνος που θα προστεθεί στην ομάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση;
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- «Ασημένιος» ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 6.00 μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου – Δείτε βίντεο
- Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Γάμος στο σαλόνι του σπιτιού τους με τα παιδιά τους (βίντεο)
- Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά ο Απόστολος Χρήστου στα 100 μ. ύπτιο – Η απονομή του χρυσού μεταλλίου – Βίντεο
- Προκαλεί ο Ερντογάν: Ανακήρυξε δύο εθνικά θαλάσσια πάρκα , το ένα γύρω από το Καστελλόριζο και το δεύτερο μεταξύ Σαμοθράκης και Λήμνου –«Είναι παράνομα και δεν δημιουργούν τετελεσμένα», απαντά η Αθήνα στην Τουρκία
- Φωτιά στη Σαλαμίνα: Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων, οκτώ άτομα με εγκαύματα, κάηκαν σπίτια – Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά – Απεγκλωβίστηκαν δια θαλάσσης πάνω από 500 άτομα (βίντεο)
- Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σωτήρης Τριανταφυλλόπουλος, αδελφός του Μάκη
- Τραγωδία από τη φωτιά στη Σαλαμίνα: Δύο νεκροί, τέσσερις με εγκαύματα, καίγονται σπίτια σε εξέλιξη απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Λευτέρης Πανταζής – Άννα Βίσση: Ξεσήκωσαν τον κόσμο σε μαγαζί στους Αρκιούς: «Φωτιά στα κόκκινα και εγώ ο πυροσβέστης» – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook